+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Anna Paquin / Ana Pakvin

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Anna Paquin / Ana Pakvin

    IMDb



    Ana Pakvin (engl. Anna Paquin) je novozelandska glumica, rođena 24. jula 1982. godine u Vinipegu (Kanada).

    Rođena je u kanadskom gradu Winnipegu, pokrajina Manitoba. Majka Mary predavala je engleski, a otac Brian bio je srednjoškolski profesor tjelesnog odgoja. Ima starijeg brata Andrewa i stariju sestru Kathy. Odrasla je na Novom Zelandu. Ipak, nakon rastave roditelja, preselila se u SAD. U djetinjstvu je imala mnogo hobija. Svirala je klavir, violu i čelo, plivala, plesala balet, gimnasticirala i skijala spust.

    Živi u Veniceu, Kalifornija. Od 2010. je u braku s kolegom Stevenom Moyerom kojeg je upoznala na snimanju True Blood. Voli daskati i voziti bicikl. Počasna je državljanka Novog Zelanda.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Tenkû no shiro Rapyuta (1986)
    2. The Piano (1993)
    3. Jane Eyre (1996)
    4. Fly Away Home (1996)
    5. The Member of the Wedding (1997)
    6. Amistad (1997)
    7. Hurlyburly (1998)
    8. She's All That (1999)
    9. A Walk on the Moon (1999)
    10. All the Rage (1999)
    11. X-Men (2000)
    12. Almost Famous (2000)
    13. Finding Forrester (2000)
    14. Buffalo Soldiers (2001)
    15. Darkness (2002)
    16. 25th Hour (2002)
    17. X2 (2003)
    18. Suchîmubôi (2004)
    19. The Squid and the Whale (2005)
    20. Joan of Arc (2005)
    21. X-Men: The Last Stand (2006)
    22. Mosaic (2007)
    23. Blue State (2007)
    24. Bury My Heart at Wounded Knee (2007)
    25. Trick 'r Treat (2007)
    26. The Courageous Heart of Irena Sendler (2009)
    27. The Romantics (2010)
    28. Open House (2010)
    29. A Drop of True Blood (2010– )
    30. Scream 4 (2011)
    31. Margaret (2011)
    32. Phineas and Ferb (2007–2015)
    33. The Carrier (2011)
    34. Straight A's (2013)
    35. Susanna (2013– )
    36. Free Ride (2013)
    37. X-Men: Days of Future Past (2014)
    38. True Blood (2008–2014)
    39. The Good Dinosaur (2015)
    40. Broken (2016- )
    41. Roots (2016-2016)
    42. The Parting Glass (2017)
    43. Bellevue (2017- )
    44. Electric Dreams (2017- )
    45. Alias Grace (2017-2017)
    46. Furlough (2018)
    47. Tell It to the Bees (2018)
    48. Flack (2018- )
    49. The Irishman (2019)
    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 22:09.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1