+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Ryan Kwanten / Rajan Kvanten

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Ryan Kwanten / Rajan Kvanten

    IMDb



    Ryan Kwanten (rođen 28. novembra 1976.godine) je australski glumac. On je igrao Vinnie Petersona od 1997-2002 na Australian soap-opera Home and Away. Nakon što je završila njegova mandata on se pridružio američkoj seriji Summerland kao Jay Robertson. U 2008 god, on je dobio ulogu Jason Stackhouse u True Blood (Prava krv).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. A Country Practice (1981–1993)
    2. G.P. (1989–1996)
    3. Hey Dad..! (1987–1994)
    4. Bullet Down Under (1994)
    5. Echo Point (1995– )
    6. Water Rats (1996–2001)
    7. Spellbinder: Land of the Dragon Lord (1997– )
    8. Home and Away (1988– )
    9. The Junction Boys (2002)
    10. Liquid Bridge (2003)
    11. The Handler (2003–2004)
    12. Tru Calling (2003–2005)
    13. America Brown (2004)
    14. Summerland (2004–2005)
    15. Flicka (2006)
    16. Dead Silence (2007)
    17. Nurses (2007)
    18. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    19. Red Hill (2010)
    20. A Drop of True Blood (2010– )
    21. Griff the Invisible (2010)
    22. Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole (2010)
    23. Don't Fade Away (2010)
    24. New Girl (2011– )
    25. Not Suitable for Children (2012)
    26. Mystery Road (2013)
    27. Venom: Truth in Journalism (2013)
    28. The Right Kind of Wrong (2013)
    29. Knights of Badassdom (2013)
    30. Flight 7500 (2014)
    31. True Blood (2008–2014)
    32. Rio, Eu Te Amo (2014)
    33. Northmen - A Viking Saga (2014)
    34. Reach Me (2014)
    35. Kidnapping Mr. Heineken (2015)
    36. Jake and the Never Land Pirates (2011– )
    37. Blunt Force Trauma (2015)
    38. Blinky Bill the Movie (2015)
    39. Edge (2015)
    40. Who Gets the Dog?

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 20:39.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:44.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1