+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Grant Bowler / Grant Bovler

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Grant Bowler / Grant Bovler

    IMDb



    Grant Bowler (rođen 18. Jula 1968.godine.) u Auckland, New Zealand.
    On je poznat po ulozi Constable Wayne Patterson u Blue Heelers i također se pojavio kao Wilhelmina Slater u Ugly Betty. U novembru 2010, on je bio najavljen kao domaćin u The Amazing Race Australiji. On trenutno glumi Joshua Nolan-a na Syfy u televizijskoj seriji Defiance.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Pacific Drive (1996–1997)
    2. Blue Heelers (1994–2006)
    3. Wildside (1997–1999)
    4. Medivac (1996–1998)
    5. Farscape (1999–2003)
    6. Halifax f.p. (1994–2001)
    7. Close Contact (1999)
    8. Change of Heart (1999)
    9. On the Beach (2000)
    10. The Lost World (1999–2002)
    11. Finding Hope (2001)
    12. Stingers (1998–2004)
    13. Something in the Air (2000–2002)
    14. White Collar Blue (2002–2003)
    15. Always Greener (2001–2003)
    16. Ned (2003)
    17. Calling Gerry Molloy (2003)
    18. One of the Oldest Con Games (2004)
    19. McLeod's Daughters (2001– )
    20. Through My Eyes (2004)
    21. All Saints (1998– )
    22. The Fall of Night (2007)
    23. Lost (2004–2010)
    24. Canal Road (2007–2008)
    25. Outrageous Fortune (2005– )
    26. Satisfaction (2007– )
    27. Ugly Betty (2006–2010)
    28. True Blood (2008–2014)
    29. Panic at Rock Island (2011)
    30. The Cape (2011– )
    31. Atlas Shrugged: Part I (2011)
    32. Killer Elite (2011)
    33. Remains (2011)
    34. The Great Mint Swindle (2012)
    35. GCB (2012)
    36. 186 Dollars to Freedom (2012)
    37. I Do (2012)
    38. Liz & Dick (2012)
    39. Defiance (2013)
    40. Defiance: The Lost Ones (2014– )
    41. Swelter (2014)
    42. Lucky Dog (2014)
    43. One and Two (2015)
    44. Hawaii Five-0 (2010– )
    45. Zoey to the Max (2015)
    46. Gallipoli (2015– )
    47. Defiance (2013– )
    48. 400 Days (2015)
    49. Getting On (2013– )
    50. Business Unusual (2016)
    Izmenjeno od: Shane; 30.06.2018 u 22:06.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 12:24.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1