+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Stephanie Leonidas / Stefani Leonidas

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Stephanie Leonidas / Stefani Leonidas

    IMDb



    Stephanie Leonidas (rođena 14. februar 1984.godine) je engleska glumica.

    Leonidas je rođena u Londonu, od oca Grka i majke iz Engleske. Njezin brat i sestra Dimitri Leonidas Georgina Leonidas su i glumci, a njezina druga sestra Helena je učitelj.

    Glumila je u nekoliko serija, a od 2013 glumi u novoj Syfy seriji Defiance (Prkos).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Chalk (1997– )
    2. Down to Earth (2000–2005)
    3. Holby City (1999– )
    4. Night & Day (2001–2003)
    5. Fogbound (2002)
    6. Daddy's Girl (2002)
    7. Danielle Cable: Eyewitness (2003)
    8. The Bill (1984–2010)
    9. Wall of Silence (2004)
    10. Rose and Maloney (2002– )
    11. Yes (2004)
    12. Doc Martin (2004– )
    13. Mirrormask (2005)
    14. Revelations (2005– )
    15. Empire (2005– )
    16. Beneath the Skin (2005)
    17. La fiesta del Chivo (2005)
    18. Brief Encounters (2005– )
    19. Kruistocht in spijkerbroek (2006)
    20. Dracula (2006)
    21. Agatha Christie's Marple (2004– )
    22. Atlantis: End of a World, Birth of a Legend (2011)
    23. Curiosity (2011– )
    24. How to Stop Being a Loser (2011)
    25. Eternal Law (2012– )
    26. Whitechapel (2009– )
    27. Defiance (2013)
    28. uwantme2killhim? (2013)
    29. By Any Means (2013– )
    30. Agatha Christie's Poirot (1989–2013)
    31. Defiance: The Lost Ones (2014– )
    32. Luna (2014)
    33. Midsomer Murders (1997– )
    34. Killing Jesus (2015)
    35. Defiance (2013– )
    36. Meet Pursuit Delange: The Movie (2015)
    37. In Vitro (2015)
    38. American Gothic (2016– )
    39. Tomorrow (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:37.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1