+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.191
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.318
    Pohvaljen 12.996 puta u 3.096 postova
    Moć reputacije
    344

    James Gandolfini / Džejms Gandolfini

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    James Gandolfini / Džejms Gandolfini

    IMDb



    Džejms Gandolfini bio je američki glumac. Najpoznatiji je po ulozi Tonyja Soprana iz HBO-ove televizijske serije Obitelj Soprano, o depresivnom mafijaškom bossu koji pokušava izbalansirati potrebe svoje obitelji i zločinačke organizacije kojoj je na čelu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Shock! Shock! Shock! (1987)
    2. The Last Boy Scout (1991)
    3. A Stranger Among Us (1992)
    4. Money for Nothing (1993)
    5. True Romance (1993)
    6. Mr. Wonderful (1993)
    7. Italian Movie (1993)
    8. Angie (1994)
    9. Terminal Velocity (1994)
    10. Le nouveau monde (1995)
    11. Crimson Tide (1995)
    12. Get Shorty (1995)
    13. The Juror (1996)
    14. Night Falls on Manhattan (1996)
    15. Gun (1997– )
    16. She's So Lovely (1997)
    17. 12 Angry Men (1997)
    18. Perdita Durango (1997)
    19. Midnight in the Garden of Good and Evil (1997)
    20. Fallen (1998)
    21. The Mighty (1998)
    22. A Civil Action (1998)
    23. 8MM (1999)
    24. A Whole New Day (1999)
    25. The Mexican (2001)
    26. The Man Who Wasn't There (2001)
    27. The Last Castle (2001)
    28. Surviving Christmas (2004)
    29. Romance & Cigarettes (2005)
    30. Lonely Hearts (2006)
    31. All the King's Men (2006)
    32. Club Soda (2006)
    33. The Sopranos: Road to Respect (2006)
    34. The Sopranos (1999–2007)
    35. Stories USA (2007)
    36. In the Loop (2009)
    37. The Taking of Pelham 1 2 3 (2009)
    38. Where the Wild Things Are (2009)
    39. Welcome to the Rileys (2010)
    40. Mint Julep (2010)
    41. Down the Shore (2011)
    42. Cinema Verite (2011)
    43. Violet & Daisy (2011)
    44. Killing Them Softly (2012)
    45. Not Fade Away (2012)
    46. Zero Dark Thirty (2012)
    47. The Incredible Burt Wonderstone (2013)
    48. Nicky Deuce (2013)
    49. Enough Said (2013)
    50. Criminal Justice (2014– )
    51. The Drop (2014)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 07:54.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:00.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1