+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Joanne Kelly / Džoana Keli

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Joanne Kelly / Džoana Keli

    IMDb



    Joanne Kelly (rodjena decembara 1978.godine) je kanadska glumica, poznata po nastupima u filmovima i u TV serijama kao što su Warehouse 13, u kojoj igra kao agent tajne službe Myka Bering.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Mentors (1998–2005)
    2. Tracker (2001–2002)
    3. The Bay of Love and Sorrows (2002)
    4. Mutant X (2001–2004)
    5. Largo Winch (2001–2003)
    6. Crime Spree (2003)
    7. Mafia Doctor (2003)
    8. Jeremiah (2002–2004)
    9. Snakes & Ladders (2004– )
    10. The Newsroom (2004–2005)
    11. Going the Distance (2004)
    12. The Catch (2005)
    13. Whiskey Echo (2005)
    14. Selling Innocence (2005)
    15. Slings and Arrows (2003–2006)
    16. Playing House (2006)
    17. Heyday! (2006)
    18. Solar Strike (2006)
    19. Vanished (2006– )
    20. I Am an Apartment Building (2006)
    21. The Dresden Files (2007– )
    22. Remembering Phil (2008)
    23. Supernatural (2005– )
    24. Jack Hunter and the Lost Treasure of Ugarit (2008– )
    25. Diamonds (2009)
    26. Castle (2009– )
    27. Republic of Doyle (2010– )
    28. The Deep End (2010– )
    29. CSI: Miami (2002–2012)
    30. No Ordinary Family (2010– )
    31. Warehouse 13: Grand Designs (2012– )
    32. Extraction (2013)
    33. Hostages (2013–2014)
    34. Warehouse 13 (2009–2014)
    35. Runoff (2014)
    36. Don't Blink (2014)
    37. Sadie (2014)
    38. Vox (2015)
    39. The Returned (2015– )
    40. Closet Monster (2015)
    41. Away from Everywhere

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:57.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:50.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1