+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Mike Vogel / Majk Vogel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mike Vogel / Majk Vogel

    IMDb



    Michael James "Mike" Vogel (rođen 17. jula 1979.godine) je američki glumac i bivši manekeken. Vogel je glumom počeo od 2001, a od tada se pojavio u nekoliko filmova i serija, uključujući The Texas Chainsaw Massacre, The Sisterhood of the Traveling Pants, Grind, Poseidon, Blue Valentine, The Help, Bates Motel and Cloverfield. Trenutno glumi u novoj CBS seriji Under The Dome.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Grind (2003)
    2. Wuthering Heights (2003)
    3. The Texas Chainsaw Massacre (2003)
    4. Grounded for Life (2001–2005)
    5. The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)
    6. Havoc (2005)
    7. Supercross (2005)
    8. Rumor Has It... (2005)
    9. Poseidon (2006)
    10. Caffeine (2006)
    11. The Deaths of Ian Stone (2007)
    12. Cloverfield (2008)
    13. Criminal Minds (2005– )
    14. Revista Rossa (2009)
    15. Empire State (2009)
    16. Across the Hall (2009)
    17. Open Graves (2009)
    18. Blue Valentine (2010)
    19. She's Out of My League (2010)
    20. Miami Medical (2010– )
    21. The Help (2011)
    22. What's Your Number? (2011)
    23. Heaven's Rain (2011)
    24. Living Loaded (2012)
    25. Pan Am (2011–2012)
    26. Bates Motel (2013– )
    27. McCanick (2013)
    28. Jake Squared (2013)
    29. In My Dreams (2014)
    30. The Boy (2015)
    31. Under the Dome (2013– )
    32. Childhood's End (2015– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:42.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:57.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1