+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Vera Farmiga / Vera Farmiga

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Vera Farmiga / Vera Farmiga

    IMDb



    Vera Farmiga (engl. Vera Farmiga; ukr. Vіra Farmіga; 6. avgust 1973, Klifton, Nju Džerzi, SAD) američka je glumica ukrajinskog porekla.

    Rođena je 6. avgusta 1973. u Kliftonu, Nju Džerzi, u porodici ukrajinskih imigranata. Ima šest braće i sestara. Kao srednjoškolka je završila ukrajinsku katoličku školu, a potom je upisala studije likovne i scenske umetnosti. Glumačku karjeru počinje 1996, a filmsku 1998. manjom ulogom u filmu Povratak u raj. Za ulogu u filmu U vazduhu nominovana je 2009. za Oskara. Poznata je po ulozi Kejt Kolman u filmu Siroče. Glumila je u više od 30 filmova.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Roar (1997- )
    2. Rose Hill (1997)
    3. Law & Order (1990–2010)
    4. The Butterfly Dance (1998)
    5. Return to Paradise (1998)
    6. Trinity (1998–1999)
    7. The Opportunists (2000)
    8. Autumn in New York (2000)
    9. 15 Minutes (2001)
    10. Dust (2001)
    11. Snow White / Snow White: The Fairest of Them All (2001)
    12. Love in the Time of Money (2002)
    13. Dummy (2002)
    14. UC: Undercover (2001–2002)
    15. Down to the Bone (2004)
    16. Iron Jawed Angels (2004)
    17. Touching Evil (2004)
    18. Mind the Gap (2004)
    19. Touching Evil (2004– )
    20. The Manchurian Candidate (2004)
    21. Neverwas (2005)
    22. Running Scared (2006)
    23. Breaking and Entering (2006)
    24. The Departed (2006)
    25. The Hard Easy (2006)
    26. Joshua (2007)
    27. Never Forever (2007)
    28. Quid Pro Quo (2008)
    29. In Tranzit (2008)
    30. The Boy in the Striped Pyjamas / The Boy in the Striped Pajamas (2008)
    31. Nothing But the Truth (2008)
    32. Orphan (2009)
    33. Up in the Air (2009)
    34. The Vintner's Luck / A Heavenly Vintage (2009)
    35. Henry's Crime (2010)
    36. Higher Ground (2011)
    37. Source Code (2011)
    38. Goats (2012)
    39. Safe House (2012)
    40. At Middleton (2013)
    41. The Conjuring (2013)
    42. Closer to the Moon (2014)
    43. The Judge (2014)
    44. Bates Motel (2013– )
    45. D.M.V.
    46. Burn Your Maps (2016)
    47. Special Correspondents (2016)
    48. The Conjuring 2 (2016)
    49. The Commuter (2018)
    50. Electric Dreams / Philip K. Dick's Electric Dreams (2017– )
    51. The Front Runner (2018)
    52. Boundaries (2018)
    53. Captive State (2018)
    54. Godzilla: King of Monsters (2019)
    Izmenjeno od: Shane; 15.10.2018 u 17:23.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:39.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1