+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Jonas Armstrong / Džonas Armstrong

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jonas Armstrong / Džonas Armstrong

    IMDb



    Jonas Armstrong (rođen 1. januar 1981.godine) je Britansko-Irski glumac. Najpoznatiji po svojim nastupima na televiziji u Velikoj Britaniji, gdje je igrao glavnu ulogu u BBC seriji Robina Hooda.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Teachers (2001–2004)
    2. The Ghost Squad (2005– )
    3. Losing Gemma (2006)
    4. Book of Blood (2009)
    5. Robin Hood (2006–2009)
    6. The Street (2006–2009)
    7. Agatha Christie's Marple (2004– )
    8. The Field of Blood (2011– )
    9. The Body Farm (2011– )
    10. Rage of the Yeti (2011)
    11. Prisoners Wives (2012– )
    12. Hit & Miss (2012)
    13. Twenty8k (2012)
    14. Walking with the Enemy (2013)
    15. The Whale (2013)
    16. Edge of Tomorrow (2014)
    17. The Dovekeepers (2015– )
    18. Ripper Street (2012– )
    19. Revenge of the Whale
    20. Dark Angel (2016– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 17:19.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1