+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 123 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Colin Morgan / Kolin Morgan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Colin Morgan / Kolin Morgan

    IMDb



    Colin Morgan (rođen 1. januar 1986. godine) je glumac iz Sjeverne Irske. Najpoznatiji je za igranje Merlin-a u TV seriji BBC-ja Merlin.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Doctor Who (2005– )
    2. The Catherine Tate Show (2004–2009)
    3. Parked (2010)
    4. Island (2011)
    5. Merlin (2008–2012)
    6. Quirke (2013– )
    7. The Tempest (2014)
    8. Testament of Youth (2014)
    9. The Fall (2013– )
    10. Humans (2015– )
    11. Legend (2015)
    12. The Living and the Dead (2016– )
    13. The Laughing King (2016)
    14. The Rising: 1916 (2016)
    15. The Huntsman Winter's War (2016)
    16. Waiting for You (2016)

    Izmenjeno od: gardoim; 04.02.2016 u 03:33.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:43.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1