+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 435 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Lara Flynn Boyle / Lara Flin Boil

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Lara Flynn Boyle / Lara Flin Boil

    IMDb



    Lara Flynn Boyle (24.3. 1970.-) je američka glumica. Rođena je u gradu Davenport u državi Iowa, a ime je dobila po Lari, junakinji Pasternakovog romana Doktor Živago. Glumom se počela baviti 1986. godine kada je nastupila u filmu Ferris Bueller's Day Off, ali je slavu stekla ulogom Donne Hayward u popularnoj TV-seriji Twin Peaks 1990. Zahvaljujući njoj je dobila glavne uloge u nizu zapaženih filmova početkom 1990-ih, da bi od 1997. do 2004. nastupala kao državna tužiteljica Helen Gamble u popularnoj TV-seriji The Practice.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Jack and Mike (1986–1987)
    2. Amerika (1987)
    3. Sable (1987–1988)
    4. Poltergeist III (1988)
    5. How I Got Into College (1989)
    6. Dead Poets Society (1989)
    7. The Preppie Murder (1989)
    8. Terror on Highway 91 (1990)
    9. Les belles Américaines (1990)
    10. The Rookie (1990)
    11. The Dark Backward (1991)
    12. Twin Peaks (1990–1991)
    13. Mobsters (1991)
    14. The Hidden Room (1991–1993)
    15. Eye of the Storm (1991)
    16. Where the Day Takes You (1991)
    17. Wayne's World (1992)
    18. Equinox (1992)
    19. The Temp (1993)
    20. Red Rock West (1993)
    21. Threesome (1994)
    22. Past Tense (1994)
    23. Baby's Day Out (1994)
    24. The Road to Wellville (1994)
    25. Jacob (1994)
    26. Cafe Society (1995)
    27. Legend (1995– )
    28. The Big Squeeze (1996)
    29. Red Meat (1997)
    30. Farmer & Chase (1997)
    31. Afterglow (1997)
    32. Since You've Been Gone (1998)
    33. Happiness (1998)
    34. Susan's Plan (1998)
    35. Chain of Fools (2000)
    36. Speaking of Sex (2001)
    37. Ally McBeal (1997–2002)
    38. Men in Black II (2002)
    39. The Practice (1997–2004)
    40. Crazy (2005)
    41. Huff (2004–2006)
    42. Las Vegas (2003–2008)
    43. Land of the Blind (2006)
    44. Fwiends.com (2006)
    45. The House Next Door (2006)
    46. Shades of Black: The Conrad Black Story (2006)
    47. Insatiable (2007– )
    48. Have Dreams, Will Travel (2007)
    49. Law & Order (1990–2010)
    50. Baby on Board (2009)
    51. Life Is Hot in Cracktown (2009)
    52. Cougar Hunting (2011)
    53. Hansel & Gretel Get Baked (2013)
    54. Lucky Dog (2014)
    Izmenjeno od: lisani; 19.04.2018 u 18:46.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:50.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1