+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Kristin Davis / Kristin Dejvis

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Kristin Davis / Kristin Dejvis

    IMDb



    Kristin Davis (Boulder, Colorado, SAD, 24.2. 1965.godine) je američka glumica. Najpoznatija je po slavnoj seriji "Seks i grad".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Doom Asylum (1987)
    2. N.Y.P.D. Mounted (1991)
    3. General Hospital (1963– )
    4. Mann & Machine (1992– )
    5. The Larry Sanders Show (1992–1998)
    6. Dr. Quinn, Medicine Woman (1993–1998)
    7. ER (1994–2009)
    8. Nine Months (1995)
    9. Alien Nation: Body and Soul (1995)
    10. Melrose Place (1992–1999)
    11. The Ultimate Lie (1996)
    12. The Single Guy (1995–1997)
    13. A Deadly Vision (1997)
    14. Seinfeld (1989–1998)
    15. Sour Grapes (1998)
    16. Traveling Companion (1998)
    17. Atomic Train (1999)
    18. Take Me Home: The John Denver Story (2000)
    19. Blacktop (2000)
    20. Friends (1994–2004)
    21. Sex and the Matrix (2000)
    22. Someone to Love (2001)
    23. Three Days (2001)
    24. Sex and the City (1998–2004)
    25. The Winning Season (2004)
    26. Will & Grace (1998–2006)
    27. The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D (2005)
    28. Soccer Moms (2005)
    29. The Shaggy Dog (2006)
    30. Deck the Halls (2006)
    31. Sex and the City (2008)
    32. Miss Spider's Sunny Patch Friends (2004– )
    33. Couples Retreat (2009)
    34. Sex and the City 2 (2010)
    35. Journey 2: The Mysterious Island (2012)
    36. Of Two Minds (2012)
    37. Bad Teacher (2014)

    Izmenjeno od: Tikilimikili; 15.04.2018 u 15:27.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:14.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1