+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.117
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.000
    Pohvaljen 12.512 puta u 3.016 postova
    Moć reputacije
    336

    Erik Per Sullivan / Erik Per Salivan

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Erik Per Sullivan / Erik Per Salivan

    IMDb



    Erik je rođen 12. jula 1991. godine (Worcester, Massachusetts, USA) američki je glumac, najpoznatiji je po ulozi u tv-seriji Malcolm u sredini.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Armageddon (1998)
    2. The Cider House Rules (1999)
    3. Wonderland (2000– )
    4. Wendigo (2001)
    5. Joe Dirt (2001)
    6. Black of Life (2001– )
    7. Unfaithful (2002)
    8. The King of Queens (1998–2007)
    9. Finding Nemo (2003)
    10. Finding Nemo (2003)
    11. Christmas with the Kranks (2004)
    12. Malcolm in the Middle (2000–2006)
    13. Once Not Far from Home (2006)
    14. Arthur et les Minimoys (2006)
    15. Mo (2007)
    16. Twelve (2010)

    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:29.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1