+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Senior dokica89 avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    193
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    0
    Pohvaljen 124 puta u 72 postova
    Moć reputacije
    26

    Stana Katic / Stana Katić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Stana Katic / Stana Katić

    IMDb



    Stana Katić (Hamilton, 26. april 1978. godine) je kanadska filmska i televizijska glumica srpskog porekla.

    Stana Katić rođena je u Hamiltonu, u Kanadi, Roditelji su joj Srbi iz Hrvatske, koji su iz tadašnje Jugoslavije emigrirali u Kanadu. Ima četiri brata i jednu sestru. Roditelji su se kasnije preselili u Ororu, Ilinois. Nakon mature 1996. godine studirala je glumu u Gudmanovoj školi drame u Čikagu (engl. Chicago's Goodman School of Drama). Uz engleski govori i srpski, italijanski i francuski jezik.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Acid Freaks (1999)
    2. Shut-Eye (2003)
    3. The Handler (2003–2004)
    4. Alias (2001–2006)
    5. Dragnet (2003–2004)
    6. The Shield (2002–2008)
    7. JAG (1995–2005)
    8. Pit Fighter (2005)
    9. The Closer (2005–2012)
    10. ER (1994–2009)
    11. Faceless (2006)
    12. 24 (2001–2010)
    13. Dragon Dynasty (2006)
    14. Brothers & Sisters (2006–2011)
    15. Company Man (2007)
    16. Heroes (2006–2010)
    17. Feast of Love (2007)
    18. CSI: Miami (2002–2012)
    19. The Unit (2006–2009)
    20. Would Be Kings (2008– )
    21. Stiletto (2008)
    22. Quantum of Solace (2008)
    23. The Librarian: The Curse of the Judas Chalice (2008)
    24. The Spirit (2008)
    25. Truth About Kerry (2010)
    26. For Lovers Only (2011)
    27. Batman: Arkham City (2011)
    28. The Double (2011)
    29. Fletcher Drive (2012– )
    30. The Morning After (2011– )
    31. Big Sur (2013)
    32. Superman: Unbound (2013)
    33. CBGB (2013)
    34. Castle (2009– )
    35. The Rendezvous
    36. The Tourist (2016)
    37. Sister Cities (2016)
    38. Lost in Florence (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:35.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora dokica89:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:19.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1