+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Burt Reynolds / Bert Rejnolds

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Burt Reynolds / Bert Rejnolds

    IMDb



    Burt Reynolds (rođen kao Burton Reynolds Jr. 11.2. 1936.) je za Oscara nominiran i Emmyjem nagrađen američki glumac. Neke od njegovih najpoznatijih uloga su Lewis Medlock u Deliverance, Paul Crewe u originalnoj verziji filma The Longest Yard, Bo 'Bandit' Darville u Smokey and the Bandit, J.J. McClure u The Cannonball Run i Jack Horner u Boogie Nights.

    Reynolds je jedna od najprepoznatljivijih ličnosti američkog filma i televizije. 1970-ih je uživao status od najvećih filmskih zvijezda i njegovao macho image. Kasnije ga je napustio kako bi se etablirao kao hvaljeni karakterni glumac.
    Iako je od djetinjstva sanjao o profesionalnoj sportskoj karijeri, ozljeda koljena i automobilska nesreća, natjerale su ga da se okrene nečem drugom na koledžu, kojeg uskoro napušta i odlazi u New York u potragu za pozorišnim angažmanima. Kako su mu bile dostupne samo male televizijske uloge, dvije se godine uzdržavao radeći kao perač posuđa, izbacivač i kaskader.

    Sreća mu se osmjehnula nakon predstave "Mister Roberts". Stizale su povremene uloge u serijama "Riverboat", "Gunsmoke", "Hawk" i "Dan August". Film "Deliverance" predstavio ga je kao ozbiljnog glumca, a iste godine je postao seks simbol jer je bio prvi muškarac koji se nag slikao za "Cosmopolitan". Uslijedili su hitovi: "Hustle", Smokey i Bandit i "Starting Over"".

    Od 1963-65. bio je oženjen glumicom Judy Carne, a od 1988-93. s Loni Anderson. Još je bio u vezama s Sally Field i Dinah Shore.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Hawk (1966– )
    2. Gator (1976)
    3. The End (1978)
    4. Sharky's Machine (1981)
    5. Stick (1985)
    6. Alfred Hitchcock Presents (1985–1989)
    7. Amazing Stories (1985–1987)
    8. B.L. Stryker (1989–1990)
    9. The New WKRP in Cincinnati (1991–1993)
    10. Harlan & Merleen (1993)
    11. The Man from Left Field (1993)
    12. Evening Shade (1990–1994)
    13. Hard Time (1998)
    14. The Last Producer (2000)
    Izmenjeno od: lisani; 24.04.2018 u 14:10.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora на брзину:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1