+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Guy Ritchie / Gaj Riči

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Guy Ritchie / Gaj Riči

    IMDb



    Gaj Riči (engl. Guy Stuart Ritchie) je britanski režiser, producent i scenarista. Rođen je 10. septembra 1968. godine u Hatfildu, Velika Britanija.22. decembra 2000. Riči je oženio pop pevačicu i glumicu Madonu u Skibo Kaslu, Škotska. Imaju sina Roka, rođenog 11. avgusta 2000. rođenog u Los Anđelesu, i usvojenog dečaka Dejvida iz Malavija. 15. oktobra 2008. britanski mediji su javili da je došlo do bliske podele između Madone i Ričija. Podela su potvrdili i njihovi portparoli i Madona i Riči su javnosti saopštili da je do podele došlo zbog toga što „više nisu mogli podneti da žive zajedno pretvarajući se“.
    18. maja 2000. Riči je uhapšen nakon što je napao 20-godišnjeg muškarca u blizini kuće u Kensingtonu, koju je delio sa tadašnjom suprugom, izazivajući mu telesne povrede.
    15. decembra 2008. od Madoninog portparola je saopšeno da se ona slaže sa razvodom od Ričija, te mu daje između 50 i 60 miliona finti, cifru koja uključuje vrednost paba u Londonu i Ashcombe Park u Engleskoj.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Hard Case (1995)
    2. Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
    3. Snatch. (2000)
    4. Star (2001)
    5. Swept Away (2002)
    6. Revolver (2005)
    7. Suspect (2007)
    8. RocknRolla (2008)
    9. Madonna: Celebration - The Video Collection (2009)
    10. Sherlock Holmes (2009)
    11. Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
    12. The Man from U.N.C.L.E. (2015)
    13. King Arthur: Legend of the Sword (2017)
    14. Aladdin (2019)
    15. Bush (2020)
    16. Sherlock Holmes 3 (2021)

    Izmenjeno od: dimic; 29.03.2019 u 20:09.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1