+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.772
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.472 puta u 4.406 postova
    Moć reputacije
    599

    Jill Hennessy / Džil Henesi

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Jill Hennessy / Džil Henesi

    IMDb



    Džil Henesi, rođena 25. novembra 1968. godine (Edmonton, Alberta, Canada), poznata je glumica, najviše po ulozi u seriji “Crossing Jordan”.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Dead Ringers (1988)
    2. The Hitchhiker (1983–1991)
    3. C.B.C.'s Magic Hour (1989– )
    4. Friday the 13th (1987–1990)
    5. War of the Worlds (1988–1990)
    6. Counterstrike (1990–1993)
    7. Flying Blind (1992–1993)
    8. RoboCop 3 (1993)
    9. Trip nach Tunis (1993)
    10. The Paper (1994)
    11. I Shot Andy Warhol (1996)
    12. Homicide: Life on the Street (1993–1999)
    13. Law & Order (1990–2010)
    14. A Smile Like Yours (1997)
    15. Most Wanted (1997)
    16. Kiss & Tell (1997)
    17. Dead Broke (1998)
    18. Weekend Getaway (1998)
    19. Row Your Boat (1999)
    20. The Florentine (1999)
    21. Two Ninas (1999)
    22. Molly (1999)
    23. Chutney Popcorn (1999)
    24. Komodo (1999)
    25. The Acting Class (2000)
    26. Nuremberg (2000– )
    27. Autumn in New York (2000)
    28. Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot (2001)
    29. Exit Wounds (2001)
    30. Love in the Time of Money (2002)
    31. Pipe Dream (2002)
    32. Las Vegas (2003–2008)
    33. Wild Hogs (2007)
    34. Game of Life (2007)
    35. Crossing Jordan (2001–2007)
    36. Lymelife (2008)
    37. Small Town Murder Songs (2010)
    38. Roadie (2011)
    39. Luck (2011–2012)
    40. Sunshine Sketches of a Little Town (2012)
    41. Dawn Rider (2012)
    42. Jo (2013– )
    43. If I Had Wings (2013)
    44. The Good Wife (2009– )
    45. Madam Secretary (2014– )
    46. Confidential (2016)
    47. The Other (2016)
    Izmenjeno od: lisani; 19.04.2018 u 18:48.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.


  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora željko:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 00:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1