+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.772
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.472 puta u 4.406 postova
    Moć reputacije
    599

    Madeleine Stowe / Madlen Stou

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Madeleine Stowe / Madlen Stou

    IMDb



    Madeleine Stowe (18. august 1958.godine) je američka glumica. Rođena je u Los Angelesu, a po majci potiče iz kostarikanske aristokracije. U mladosti se školovala za pijanista i filmskog režisera, prije nego što se posvetila glumi. Nakon filma Stakeout iz 1987. slijedio je niz zapaženih nastupa u filmovima Revenge (1990), Unlawful Entry (1992), The Last of the Mohicans (1992), Twelve Monkeys (1995) i The General's Daughter (1999) zahvaljujući kojima je proglašena jednom od najljepših holivudskih glumica 1990-ih.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Baretta (1975–1978)
    2. The Amazing Spider-Man (1977–1979)
    3. The Nativity (1978)
    4. The Deerslayer (1978)
    5. Barnaby Jones (1973–1980)
    6. Beulah Land (1980– )
    7. Little House on the Prairie (1974–1983)
    8. Trapper John, M.D. (1979–1986)
    9. The Gangster Chronicles (1981– )
    10. Gangster Wars (1981)
    11. Amazons (1984)
    12. Blood & Orchids (1986)
    13. Stakeout (1987)
    14. Tropical Snow (1988)
    15. Worth Winning (1989)
    16. Revenge (1990)
    17. The Two Jakes (1990)
    18. Closet Land (1991)
    19. Unlawful Entry (1992)
    20. The Last of the Mohicans (1992)
    21. Another Stakeout (1993)
    22. Short Cuts (1993)
    23. China Moon (1994)
    24. Blink (1994)
    25. Bad Girls (1994)
    26. Twelve Monkeys (1995)
    27. The Proposition (1998)
    28. Playing by Heart (1998)
    29. The General's Daughter (1999)
    30. Impostor (2001)
    31. The Magnificent Ambersons (2002)
    32. We Were Soldiers (2002)
    33. Avenging Angelo (2002)
    34. Octane (2003)
    35. Saving Milly (2005)
    36. Southern Comfort (2006)
    37. Raines (2007– )
    38. The Christmas Hope (2009)
    39. Revenge (2011–2015)
    40. 12 Monkeys (2015– )
    41. Mixtape (2018)
    Izmenjeno od: lisani; 03.09.2018 u 13:07.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 18:59.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1