+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Emily VanCamp / Emili VanKamp

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Emily VanCamp / Emili VanKamp

    IMDb



    Emily VanCamp, rođena 12 maja 1986. godine (Port Perry, Ontario, Canada), poznata je američka glumica, koju trenutno pratimo u glavnoj ulozi serije Osveta.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Are You Afraid of the Dark? (1990–2000)
    2. Jackie Bouvier Kennedy Onassis (2000)
    3. Radio Active (1998–2001)
    4. Lost and Delirious (2001)
    5. All Souls (2001– )
    6. Dice (2001– )
    7. Redeemer (2002)
    8. Glory Days (2002– )
    9. No Good Deed (2002)
    10. A Different Loyalty (2004)
    11. Rings (2005)
    12. The Ring Two (2005)
    13. Everwood (2002–2006)
    14. Law & Order: Special Victims Unit (1999– )
    15. Black Irish (2007)
    16. Carriers (2009)
    17. Ben Hur (2010– )
    18. Norman (2010)
    19. Brothers & Sisters (2006–2011)
    20. Beyond the Blackboard (2011)
    21. Captain America: The Winter Soldier (2014)
    22. Revenge (2011–2015)
    23. The Girl in the Book (2015)
    24. Captain America: Civil War (2016)
    25. Pays / Boundaries (2016)
    26. Bookaboo (2016– )
    27. The Resident (2018– )
    Izmenjeno od: Shane; 23.04.2018 u 22:25.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:19.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1