+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Salma Hayek / Salma Hajek

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Salma Hayek / Salma Hajek

    IMDb



    Salma Hajek je meksička filmska glumica, poznata po nizu zapaženih uloga u holivudskim filmovima. Rođena kao Salma Hajek-Himenez 2. septembra 1966. godine u gradu Koacakoalkos, država Verakruz, Meksiko. Majka joj je Meksikanka, dok joj je otac libanski imigrant. Odrasla je u katoličkoj porodici, a u internat "Lujzijana" poslata je sa samo 12 godina. Hajekova se vraća u Meksiko, da bi je konačno poslali u Hjuston (Teksas) da živi sa tetkom, gde je ostala do svoje 17. godine. Kasnije se vraća u Meksiko Siti, gde studira na Odseku za internacionalne komunikacije. Na nezadovoljstvo svoje familije, odlučila je da odustane od studija i posveti se svojoj davno otkrivenoj ljubavi - glumačkom pozivu. Počinje u lokalnim pozorišnim produkcijama, a karijeru nastavlja na televiziji, gde dobija i glavnu ulogu u popularnoj sapunici "Tereza". Uspeh serije doneo je Hajekovoj popularnost u domovini, ali u želji za većom popularnošću šokirala je svoje obožavaoce odlaskom iz serije zarad karijere u Los Anđelesu. Zvezda sapunskih opera u rodnom Meksiku, Hajekova je rizikovala svoju dotadašnju karijeru dolaskom u Los Anđeles, gde se borila da je shvate ozbiljno. Smatra se da je Salma Hajek prva meksička glumica koja je postala holivudska zvezda još od vremena Dolores del Rio. Šansu joj je pružio Robert Rodrigez ulogom u filmu "Desperado" (1995), kojim je Hajekova stekla reputaciju jedne od najseksepilnijih a ubrzo i najzaposlenijih glumica Holivuda.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Un nuevo amanecer (1988– )
    2. Teresa (1989–1991)
    3. Street Justice (1991–1993)
    4. Dream On (1990–1996)
    5. Nurses (1991–1994)
    6. Jack's Place (1992– )
    7. Mi vida loca (1993)
    8. The Sinbad Show (1993–1994)
    9. Cherry Street, South of Main (1994)
    10. El vuelo del águila (1994– )
    11. Rebel Highway (1994– )
    12. Roadracers (1994)
    13. El Callejón de los Milagros / Midaq Alley (1995)
    14. Desperado (1995)
    15. Four Rooms (1995)
    16. Fair Game (1995)
    17. Follow Me Home (1996)
    18. From Dusk Till Dawn (1996)
    19. Fled (1996)
    20. Fools Rush In (1997)
    21. The Hunchback (1997)
    22. Gente bien (1997– )
    23. Breaking Up (1997)
    24. Sistole Diastole (1997)
    25. 54 (1998)
    26. The Velocity of Gary* *(Not His Real Name) (1998)
    27. The Faculty (1998)
    28. Dogma (1999)
    29. El coronel no tiene quien le escriba / No One Writes to the Colonel (1999)
    30. Wild Wild West (1999)
    31. Timecode (2000)
    32. Chain of Fools (2000)
    33. La gran vida / Living It Up (2000)
    34. Traffic (2000)
    35. Hotel (2001)
    36. In the Time of the Butterflies (2001)
    37. Frida (2002)
    38. Spy Kids 3-D: Game Over (2003)
    39. Once Upon a Time in Mexico (2003)
    40. After the Sunset (2004)
    41. Bandidas (2006)
    42. Ask the Dust (2006)
    43. Lonely Hearts (2006)
    44. Ugly Betty (2006–2010)
    45. Across the Universe (2007)
    46. Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)
    47. Grown Ups (2010)
    48. Americano (2011)
    49. Puss in Boots (2011)
    50. La chispa de la vida (2011)
    51. The Pirates! In an Adventure with Scientists! (2012)
    52. Savages (2012)
    53. Savages: The Interrogations (2012)
    54. Here Comes the Boom (2012)
    55. 30 Rock (2006–2013)
    56. Grown Ups 2 (2013)
    57. Ferite a morte (2014)
    58. The Prophet (2014)
    59. Everly (2014)
    60. How to Make Love Like an Englishman (2014)
    61. Il racconto dei racconti / Tale of Tales (2015)
    62. Septembers of Shiraz (2015)
    63. Sausage Party (2016)
    64. 11th Hour (2016)
    65. Beatriz at Dinner (2017)
    66. How to Be a Latin Lover (2017)
    67. The Hitman's Bodyguard (2017)
    68. Drunk Parents (2017)
    Izmenjeno od: lisani; 19.04.2018 u 18:36.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:14.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1