+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Gabriel Mann / Gabriel Mann

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Gabriel Mann / Gabriel Mann

    IMDb



    Gabriel Mann, rođen 14. maja 1972. godine (Middlebury, Vermont, USA), poznati je američki glumac i model.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Parallel Sons (1995)
    2. Stonewall (1995)
    3. I Shot Andy Warhol (1996)
    4. Harvest of Fire (1996)
    5. ER (1994–2009)
    6. Heart Full of Rain (1997)
    7. How to Make the Cruelest Month (1998)
    8. High Art (1998)
    9. Great Expectations (1998)
    10. Claudine's Return (1998)
    11. Fantasy Island (1998–1999)
    12. No Vacancy (1999)
    13. Dying to Live (1999)
    14. American Virgin (1999)
    15. Outside Providence (1999)
    16. Wasteland (1999– )
    17. Time of Your Life (1999–2001)
    18. Cherry Falls (2000)
    19. Sleep Easy, Hutch Rimes (2000)
    20. Things Behind the Sun (2001)
    21. Josie and the Pussycats (2001)
    22. Summer Catch (2001)
    23. New Port South (2001)
    24. Buffalo Soldiers (2001)
    25. Planet of the Apes (2001)
    26. Abandon (2002)
    27. The Bourne Identity (2002)
    28. Jeremiah (2002–2004)
    29. The Life of David Gale (2003)
    30. Carnivàle (2003–2005)
    31. The Bourne Supremacy (2004)
    32. Drum (2004)
    33. Dominion: Prequel to the Exorcist (2005)
    34. A Lot Like Love (2005)
    35. Don't Come Knocking (2005)
    36. The Big Empty (2005)
    37. Piggy Banks (2005)
    38. Valley of the Heart's Delight (2006)
    39. Love and Mary (2007)
    40. Demption (2008)
    41. The Ramen Girl (2008)
    42. 80 Minutes (2008)
    43. Dark Streets (2008)
    44. The Rainbow Tribe (2008)
    45. Mad Men (2007–2015)
    46. Wolverine and the X-Men (2008– )
    47. The Coverup (2008)
    48. Legend of the Seeker (2008–2010)
    49. Psych:9 (2010)
    50. Fake (2011)
    51. The Avengers: Earth's Mightiest Heroes (2010–2012)
    52. Revenge: The First Chapter (2012)
    53. Zerosome (2013)
    54. Cesar Chavez (2014)
    55. Revenge (2011–2015)
    56. The Mysteries of Laura (2014– )
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 13.08.2018 u 18:24.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.


  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora željko:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:16.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1