+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    James Cameron / Džejms Kamerun

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    James Cameron / Džejms Kamerun

    IMDb



    Džejms Kameron (engl. James Cameron; Kapuskejsing, 16. avgust 1954) je poznati filmski režiser, producent i scenarista iz Kanade. Poznat je po svojim akcionim i naučno-fantastičnim filmovima koji su bivali obično komercijalno uspešni i vrlo inovativni. Kameron je režirao Titanik, koji je postao najuspješniji film svih vremena, sa svetskom zaradom od 1,8 milijardi dolara. Stvorio je i Terminator franšizu. Poslije 12 godina pauze, snimio je Avatar.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Xenogenesis (1978)
    2. Piranha Part Two: The Spawning (1981)
    3. The Terminator (1984)
    4. Aliens (1986)
    5. Reach (1988)
    6. The Abyss (1989)
    7. Terminator 2: Judgment Day (1991)
    8. True Lies (1994)
    9. T2 3-D Pre-Show (1996)
    10. T2 3-D: Battle Across Time (1996)
    11. Titanic (1997)
    12. Earthship.TV (2001)
    13. Dark Angel (2000–2002)
    14. Expedition: Bismarck (2002)
    15. Ghosts of the Abyss (2003)
    16. Aliens of the Deep (2005)
    17. Avatar (2009)
    18. The Last Train from Hiroshima: The Survivors Look Back
    19. The Informationist
    20. Avatar 2
    21. Avatar 3 (2018)
    22. Avatar 4 (2019)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 16:37.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:15.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1