+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Adam Shankman / Adam Šankmen

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Adam Shankman / Adam Šankmen

    IMDb



    Adam Michael Shankman (27. novembar 1964 -) je američki filmski režiser, producent, plesač, glumac i koreograf. Karijeru je započeo kao profesionalni plesač u mjuziklima, a potom nastupao u video-spotovima Paule Abdul i Janet Jackson. Shankman je koreografirao nastupe Spice Girls, a režirao je i nekoliko igranih filmova kao što su A Walk to Remember, Bringing Down the House i Hairspray. Poznat je i kao jedan od članova žirija u reality emisiji So You Think You Can Dance.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Cosmo's Tale (1998)
    2. The Wedding Planner (2001)
    3. A Walk to Remember (2002)
    4. Monk (2002–2009)
    5. Splitsville (2003)
    6. Bringing Down the House (2003)
    7. Mystery Girl (2004)
    8. The Pacifier (2005)
    9. Cheaper by the Dozen 2 (2005)
    10. Worst Week of My Life (2006– )
    11. Hairspray (2007)
    12. Prop 8: The Musical (2008)
    13. Bedtime Stories (2008)
    14. Zac Efron's Pool Party (2009)
    15. Carrie Underwood: An All-Star Holiday Special (2009)
    16. Modern Family (2009– )
    17. Mary J. Blige: My Life (American Express Unstaged) (2011)
    18. Happy Valley (2012)
    19. Rock of Ages (2012)
    20. Glee (2009–2015)
    21. Disenchanted (2018)

    Izmenjeno od: Shane; 20.04.2018 u 21:33.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1