+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 435 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Kathryn Bigelow / Ketrin Bigelou

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Kathryn Bigelow / Ketrin Bigelou

    IMDb



    Kathryn Ann Bigelow (27. novembar 1951.) je američka filmska redateljica. Njena najpoznatija ostvarenja su horor Near Dark (1987), akcijski film Point Break (1991) te sa šest "Oscara" nagrađeni ratni film The Hurt Locker (2008). Bigelow je postala prva žena nagrađena Oscarom za režiju.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Set-Up (1978)
    2. The Loveless (1981)
    3. Near Dark (1987)
    4. Blue Steel (1989)
    5. New Order: Substance (1989)
    6. Point Break (1991)
    7. Wild Palms (1993– )
    8. Strange Days (1995)
    9. Homicide: Life on the Street (1993–1999)
    10. The Weight of Water (2000)
    11. K-19: The Widowmaker (2002)
    12. Karen Sisco (2003–2004)
    13. Mission Zero (2007)
    14. The Hurt Locker (2008)
    15. The Miraculous Year (2011)
    16. Zero Dark Thirty (2012)
    17. Last Days (2014)
    18. Untitled Kathryn Bigelow Project (2017)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 18:42.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:05.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1