+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 442 puta u 280 postova
    Moć reputacije
    70

    Michel Gondry / Mišel Gondri

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Michel Gondry / Mišel Gondri

    IMDb



    Michel Gondry (rođen 8.5.1963.) je francuski režiser, scenarista i producent. Primećen je zbog svog inventivnog stila i manipulacije stvarima na sceni. Osvojio je "Academy Award" nagradu za najbolji originalni scenario kao jedan od pisaca za film "Večiti sjaj besprekornog uma".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Vingt p'tites tours (1989– )
    2. La lettre (1998)
    3. Björk: Volumen (1999)
    4. Clip Cult Vol. 1: Exploding Cinema (1999)
    5. D.A.F.T. (2000)
    6. Human Nature (2001)
    7. Massive Attack: Eleven Promos (2001)
    8. One Day... (2001)
    9. The Chemical Brothers: Singles 93-03 (2003)
    10. The Work of Director Michel Gondry (2003)
    11. Pecan Pie (2003)
    12. Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)
    13. I've Been Twelve Forever (2004)
    14. The White Stripes: The Denial Twist (2005)
    15. Block Party (2005)
    16. La science des rêves (2006)
    17. Nespresso... What Else? (2006)
    18. The Willowz: Seeinsquares (2006)
    19. La science des rêves - Film B (2007)
    20. Be Kind Rewind (2008)
    21. Tokyo! (2008)
    22. Flight of the Conchords (2007–2009)
    23. Michel Gondry 2: More Videos (Before and After DVD 1) (2009)
    24. How to Blow Up a Helicopter (Ayako's Story) (2009)
    25. L'épine dans le coeur (2009)
    26. The Green Hornet (2011)
    27. Jimmy Kimmel Live! (2003– )
    28. The We and the I (2012)
    29. Is the Man Who Is Tall Happy?: An Animated Conversation with Noam Chomsky (2013)
    30. L'écume des jours (2013)
    31. Microbe et Gasoil (2015)
    32. Kidding (2018– )
    Izmenjeno od: Shane; 02.11.2018 u 23:32.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora lisani:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 05:58.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1