+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Sylvester Stallone / Silvester Stalone

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Sylvester Stallone / Silvester Stalone

    IMDb



    Silvester Encio Stalone je američki filmski glumac, režiser i scenarista, koji je rođen 6. jula 1946. godine u Njujorku. Najpoznatiji je po filmskim serijalima Roki i Rambo.
    Stalone je rođen u Njujorku, od Franka Stalonea Starijeg (italijanskog porekla) i Žaklin „Džeki“ Labofiš.
    Svoju glumačku karijeru započinje u pornografskom filmu Žurka u "Kiti i pastuvi" (eng. Party at Kitty and Stud's), 1970. godine. Kasnije dobija malu ulogu sa Vudi Alenom u filmu Banane (eng. Bananas) (1971). Posle toga dobija još nekoliko manjih filmskih uloga, a kasnije se pojavljuje kao gost u TV serijama Policijska priča (eng. Police Story) i Kodžak (eng. Kojak). Filmsku slavu stiče 1976. godine ulogom boksera u velikim filmskom hitu Roki (eng. Rocky). Za snimanje ovog filma potrošeno je svega milion dolara, a zaradio je u svetu preko 225 miliona dolara. Posle Rokija popularnost mu raste i igra velikim filmskim hitovima kao što su: Roki 2, Rambo, Roki 3, Rambo 2, Tango i Keš i mnogim drugim.
    Nominovan za Oskara kao najbolji glavni glumac u filmu Roki, 1976. godine.
    Bio je oženjen sa Sašom Ček (eng. Sasha Czack) (1974-1985) sa kojom ima dva sina. Nakon razvoda 1985. godine, oženio se sa glumicom Brigit Nilsen od koje se dve godine kasnije razveo. Trenutno je u braku sa Dženifer Flavin (eng. Jennifer Flavin), sa kojom ima tri kćerke.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Paradise Alley (1978)
    2. Rocky II (1979)
    3. Rocky III (1982)
    4. Staying Alive (1983)
    5. Rocky IV (1985)
    6. Rocky Balboa (2006)
    7. Rambo (2008)
    8. The Expendables (2010)

    Izmenjeno od: dimic; 16.04.2018 u 15:08.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:22.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1