+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.442 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Steven Spielberg / Stiven Spilberg

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Steven Spielberg / Stiven Spilberg

    IMDb



    Steven Allan Spielberg (18. decembar 1946, Cincinnati, Ohio) američki je filmski režiser, scenarist i producent. Spielberg je jedan od najutjecajnijih režisera današnjice. Dobitnik je dvaju Oscara za najboljeg režisera (Schindlerova lista i Spašavanje vojnika Ryana), a imao je još 3 nominacije. Jedan je od rijetkih režisera s takvim autoritetom da može zahtijevati mijenjanje dijelova scenarija (npr., za film München).

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Firelight (1964)
    2. Marcus Welby, M.D. (1969–1976)
    3. Night Gallery (1969–1973)
    4. The Name of the Game (1968–1971)
    5. The Psychiatrist (1970– )
    6. Columbo (1971–2003)
    7. Owen Marshall, Counselor at Law (1971–1974)
    8. Duel (1971)
    9. Something Evil (1972)
    10. Savage (1973)
    11. The Sugarland Express (1974)
    12. Jaws (1975)
    13. Close Encounters of the Third Kind (1977)
    14. 1941 (1979)
    15. Raiders of the Lost Ark (1981)
    16. E.T. the Extra-Terrestrial (1982)
    17. Twilight Zone: The Movie (1983)
    18. Strokes of Genius (1984– )
    19. Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)
    20. Amazing Stories (1985–1987)
    21. The Color Purple (1985)
    22. Empire of the Sun (1987)
    23. Indiana Jones and the Last Crusade (1989)
    24. Always (1989)
    25. The Visionary (1990)
    26. Hook (1991)
    27. Jurassic Park (1993)
    28. Schindler's List (1993)
    29. The Lost World: Jurassic Park (1997)
    30. Amistad (1997)
    31. Saving Private Ryan (1998)
    32. Jaws: Deleted Scenes (2000)
    33. Artificial Intelligence: AI (2001)
    34. Minority Report (2002)
    35. Catch Me If You Can (2002)
    36. The Terminal (2004)
    37. War of the Worlds (2005)
    38. Munich (2005)
    39. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)
    40. The Adventures of Tintin (2011)
    41. War Horse (2011)
    42. Lincoln (2012)
    43. Bridge of Spies (2015)
    44. The BFG (2016)
    45. The Post (2017)
    46. Ready Player One (2018)
    47. West Side Story (pre-production)
    48. The Kidnapping of Edgardo Mortara (pre-production)
    49. Untitled Indiana Jones Project (2021)
    Izmenjeno od: lisani; 05.05.2019 u 14:13.




Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:41.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1