+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia v2 Caffe на брзину avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    720
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.988
    Pohvaljen 2.858 puta u 1.218 postova
    Moć reputacije
    87

    Maximilian Schell / Maksimilijan Šel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Maximilian Schell / Maksimilijan Šel

    IMDb



    Maximilian Schell (Beč, 8. 11. 1930. - Innsbruck, 1. 02. 2014.), Oscarom nagrađeni austrijski glumac, scenarist, filmski redatelj i producent. Svjetsku je slavu stekao ulogama Nijemaca u holivudskim filmovima koji su se bavili drugim svjetskim ratom, a od kojih je najpoznatija uloga odvjetnika u filmu Suđenje u Nürnbergu za koju je nagrađen Oscarom. Godine 1986. je tumačio naslovnu ulogu u televizijskoj seriji Petar Veliki koja se snimala u bivšem SSSR-u, prilikom čega je upoznao buduću suprugu - rusku filmsku zvijezdu Nataliju Andrejčenko, s kojom ima kći Anastasiju.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Alles zum Guten (1967)
    2. Erste Liebe (1970)
    3. Der Fußgänger (1973)
    4. Der Richter und sein Henker (1975)
    5. Geschichten aus dem Wienerwald (1979)
    6. Marlene (1984)
    7. An American Place (1988)
    8. Candles in the Dark (1993)
    9. Meine Schwester Maria (2002)
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:24.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 15:31.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1