+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 442 puta u 280 postova
    Moć reputacije
    70

    Kristin Scott Thomas / Kristin Skot Tomas

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Kristin Scott Thomas / Kristin Skot Tomas

    IMDb



    Kristin Skot Tomas, rođena 24. maja 1960. godine, engleska je glumica francuske nacionalnosti. Stekla je popularnost ulogama u filmovima "Gorki mesec", "Četiri venčanja i sahrana" i "Engleski pacijent".

    Rođena u Redruthu, Cornwall, od majke Debore koja je odrastala u Hong Kongu i studirala dramu pre nego što se udala za njenog oca Tomasa Skota. Otac je bio pilot Kraljevske mornarice i poginuo je u nesreći 1964. godine. Kristin ima sestru Serenu Skot Tomas. Njena majka se ponovo udala, takođe za pilota Kraljevske mornarice. I očuhova sudbina je bila takva da, samo 6 godina nakon pogibije svoga oca, i on gine u avionskoj nesreći.

    Kristin je pohađala Cheltenham Ladies' College i St. Antony's Leweston School for Girls. Po napuštanju škole seli se u Hempstead, London i radi u robnoj kući. Tada je počela obuku za nastavnika drame u Central School of Speech and Drama.

    Kristin je razvedena od francuskog ginekologa François Olivennesa a sam njim ima troje dece: Hanu (1988.), Josifa (1991.) i Džordža (2000.). Njihov razvod je navodno izazvala romantična umešanost engleskog glumca Tobias Menziesa, koga je Kristin upozala radeći Čehovljeve "Tri sestre" u Londonskom West Endu 2003. godine.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Les enquêtes du commissaire Maigret (1967–1990)
    2. Mistral's Daughter (1984)
    3. Charly (1985)
    4. Under the Cherry Moon (1986)
    5. Agent trouble (1987)
    6. Sentimental Journey (1987)
    7. La tricheuse (1987)
    8. A Handful of Dust (1988)
    9. La méridienne (1988)
    10. The Tenth Man (1988)
    11. Force majeure (1989)
    12. Bille en tête (1989)
    13. The Endless Game (1989– )
    14. Le bal du gouverneur (1990)
    15. The Secret Life of Ian Fleming (1990)
    16. Mio caro dottor Gräsler (1990)
    17. Framed (1990)
    18. Valentino! I Love You (1991)
    19. Aux yeux du monde (1991)
    20. Titmuss Regained (1991– )
    21. Bitter Moon (1992)
    22. Look at It This Way (1992– )
    23. Weep No More, My Lady (1992)
    24. Body & Soul (1993– )
    25. Four Weddings and a Funeral (1994)
    26. Un été inoubliable (1994)
    27. En mai, fais ce qu'il te plaît (1995)
    28. Le confessionnal (1995)
    29. Richard III (1995)
    30. Les Milles (1995)
    31. Angels and Insects (1995)
    32. The Pompatus of Love (1995)
    33. Belle Époque (1995– )
    34. Plaisir d'offrir (1995)
    35. Gulliver's Travels (1996– )
    36. Mission: Impossible (1996)
    37. Souvenir (1996)
    38. The English Patient (1996)
    39. Amour & confusions (1997)
    40. The Horse Whisperer (1998)
    41. The Revengers' Comedies (1998)
    42. Random Hearts (1999)
    43. Up at the Villa (2000)
    44. Play (2001)
    45. Life as a House (2001)
    46. Gosford Park (2001)
    47. Petites coupures (2003)
    48. Code 46 (2003)
    49. Absolutely Fabulous (1992–2012)
    50. Arsène Lupin (2004)
    51. Man to Man (2005)
    52. Chromophobia (2005)
    53. Keeping Mum (2005)
    54. Keeping Mum: Funnies (2006)
    55. Keeping Mum: Deleted Scenes (2006)
    56. La doublure / The Valet (2006)
    57. Ne le dis à personne (2006)
    58. The Walker (2007)
    59. The Golden Compass (2007)
    60. Il y a longtemps que je t'aime (2008)
    61. The Other Boleyn Girl (2008)
    62. Seuls Two (2008)
    63. Easy Virtue (2008)
    64. Largo Winch / The Heir Apparent: Largo Winch (2008)
    65. Confessions of a Shopaholic (2009)
    66. Partir (2009)
    67. Nowhere Boy (2009)
    68. Crime d'amour (2010)
    69. Elle s'appelait Sarah (2010)
    70. Contre toi (2010)
    71. Salmon Fishing in the Yemen (2011)
    72. La Femme Du Vème / The Woman In The Fifth (2011)
    73. Bel Ami (2012)
    74. Cherchez Hortense (2012)
    75. Dans la maison (2012)
    76. Only God Forgives (2013)
    77. Avant l'hiver (2013)
    78. The Invisible Woman (2013)
    79. My Old Lady (2014)
    80. Suite Française (2014)
    81. Au bout des doigts (2017)
    82. The Party (2017)
    83. Brexit Shorts: Time to Leave (2017)
    84. Darkest Hour (2017)
    85. The Sea Change
    86. Paramour (2018)
    87. Tomb Raider (2018)
    88. The Man Who Saved Paris (2019)
    Izmenjeno od: lisani; 18.04.2018 u 10:46.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:06.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1