+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.043
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.620
    Pohvaljen 83.134 puta u 10.686 postova
    Moć reputacije
    932

    Angelina Jolie Pitt / Anđelina Đoli Pit

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Angelina Jolie Pitt / Anđelina Đoli Pit

    IMDb



    Andželina Džoli (engl. Angelina Jolie, rođena 4. juna 1975. u Los Anđelesu) je američka filmska glumica, reditelj, bivša manekenka i ambasador dobre volje Visokog komesarijata UN za izbeglice. Mediji je često proglašavaju za jednu od najlepših žena, i često izveštavaju o njenom životu van filmskog platna. Džolijeva je, pored Džulije Roberts i Sandre Bulok, najpopularnija glumica današnjice.[1] Dobitnica je tri nagrade Zlatni globus, dve nagrade američkog Udruženja filmskih glumaca i jednog Oskara.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Lookin' to Get Out (1982)
    2. Cyborg 2: Glass Shadow (1993)
    3. Angela & Viril (1993)
    4. Alice & Viril (1993)
    5. Meat Loaf: Bat Out of Hell II - Picture Show (1994)
    6. Without Evidence (1995)
    7. Hackers (1995)
    8. Love Is All There Is (1996)
    9. Foxfire (1996)
    10. Mojave Moon (1996)
    11. True Women (1997)
    12. George Wallace (1997)
    13. Playing God (1997)
    14. Gia (1998)
    15. Hell's Kitchen (1998)
    16. Playing by Heart (1998)
    17. Pushing Tin (1999)
    18. The Bone Collector (1999)
    19. Girl, Interrupted (1999)
    20. Gone in Sixty Seconds (2000)
    21. Lara Croft: Tomb Raider (2001)
    22. Original Sin (2001)
    23. Life or Something Like It (2002)
    24. Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003)
    25. Beyond Borders (2003)
    26. Taking Lives (2004)
    27. Shark Tale (2004)
    28. Sky Captain and the World of Tomorrow (2004)
    29. The Fever (2004)
    30. Alexander (2004)
    31. Mr. & Mrs. Smith (2005)
    32. The Good Shepherd (2006)
    33. A Mighty Heart (2007)
    34. Beowulf (2007)
    35. Kung Fu Panda (2008)
    36. Changeling (2008)
    37. Wanted (2008)
    38. Salt (2010)
    39. Kung Fu Panda Holiday (2010)
    40. The Tourist (2010)
    41. Kung Fu Panda 2 (2011)
    42. Kung Fu Panda: Secrets of the Masters (2011)
    43. Maleficent (2014)
    44. By the Sea (2015)
    45. Kung Fu Panda 3 (2016)
    46. The One and Only Ivan
    47. Maleficent 2
    Izmenjeno od: Shane; 10.09.2018 u 18:36.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora gardoim:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:35.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1