+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Slobodan Suljagic / Slobodan Šuljagić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Slobodan Suljagic / Slobodan Šuljagić

    IMDb



    Slobodan Šuljagić je poznati srpski režiser, režirao je neke od najpopularnijih domaćih serija i filmova. Slobodan Šuljagić je rođen u Užicu 1. juna 1959. godine.

    Najčešće je radio kao režiser, ali se pojavljivao i u ulogama producenta, scenariste i umetničkog direktora. Domaće serije u čijem kreiranju je učestvovao Slobodan Šuljagić su: Kuku Vasa, Ljubav i mržnja, Ljubav navika panika, Agencija za SiS, Najbolje godine, Srecni ljudi, Volim i ja nerandže no trpim.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Klub 10 (1988–1990)
    2. Smehotvorci (1989)
    3. Tuce svilenih carapa (1991)
    4. Obraz uz obraz: Novogodisnji special (1991)
    5. Volim i ja nerandze... no trpim (1992– )
    6. Srecni ljudi (1993– )
    7. Crveno, zuto, zeleno... kreni (1998)
    8. Golubovica apoteka (1999)
    9. Sve je dobro sto se dobro svrsi (1999)
    10. Nek bude sto bude (1999)
    11. Zene, ljudi i ostalo (1999)
    12. Zagonetne varijacije (2002)
    13. Najbolje godine (2003– )
    14. Agencija za SiS (2006– )
    15. Ljubav, navika, panika (2005–2007)
    16. Ljubav i mrznja (2007– )
    17. Kuku, Vasa (2009– )
    18. Praznicna trilogija (2014– )
    19. Pomeri se s mesta (2015– )



    Pozorišne predstave:
    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:28.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:56.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1