+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.047
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.620
    Pohvaljen 83.174 puta u 10.690 postova
    Moć reputacije
    932

    Halle Berry / Hali Beri

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Halle Berry / Hali Beri

    IMDb



    Hali Beri je rođena u Klivlendu, Ohajo (SAD), 14. avgusta 1966. godine. Majka joj je engleskinja, a otac afroamerikanac. Njezini roditelji su se razveli kad je imala četiri godine, a ona je nastavila da živi sa majkom.Beri je bila veoma popularna u Bedford High School, jer je bila čirlidersica, počasni školski član, urednik školskih novina, predsednik razreda i kraljica na maturi. Pre nego se počela baviti glumom bila je na raznim takmičenjima za lepotu, prva na Mis Ohajo, prva na Miss Teen All-American, druga za Mis SAD i šesta na Miss World 1986. godine.Kasnih osamdesetih odlazi u Čikago, da se bavi glumom i modom. Jedna od njenih prvih uloga je bila u TV seriji Chicago Force. Kasnije igra u još nekoliko tv serija, a posle dobija uloge i za filmove. Njeni prvi filmovi su bili: Jungle Fever (1991), Strictly Business (1991), The Last Boy Scout (1991) i Bumernag (1992) u kome je glumila sa Edijem Marfijem. Posle toga igra u sve poznatijim filmovima kao što su: Executive Decision, u tri serijala Iks ljudi (X-Men, X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand), Umri drugi dan, Gotika, Žena mačka i Bal monstruma, za koji dobija Oskara kao najbolja glavna glumica(ona je jedina afroamerikanka koja dobila ovu nagradu).

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Living Dolls (1989)
    2. Amen (1986–1991)
    3. A Different World (1987–1993)
    4. They Came from Outer Space (1990– )
    5. Jungle Fever (1991)
    6. Strictly Business (1991)
    7. The Last Boy Scout (1991)
    8. Knots Landing (1979–1993)
    9. Boomerang (1992)
    10. Queen (1993– )
    11. Father Hood (1993)
    12. The Program (1993)
    13. The Flintstones (1994)
    14. Solomon & Sheba (1995)
    15. Losing Isaiah (1995)
    16. Executive Decision (1996)
    17. Race the Sun (1996)
    18. The Rich Man's Wife (1996)
    19. B*A*P*S (1997)
    20. The Wedding (1998)
    21. Frasier (1993–2004)
    22. Bulworth (1998)
    23. Why Do Fools Fall in Love (1998)
    24. Introducing Dorothy Dandridge (1999)
    25. X-Men (2000)
    26. Swordfish (2001)
    27. Monster's Ball (2001)
    28. Die Another Day (2002)
    29. X2 / X-Men 2 (2003)
    30. Gothika (2003)
    31. Catwoman (2004)
    32. Their Eyes Were Watching God (2005)
    33. Robots (2005)
    34. X-Men: The Last Stand (2006)
    35. Perfect Stranger (2007)
    36. Things We Lost in the Fire (2007)
    37. Frankie & Alice (2010)
    38. The Simpsons (1989– )
    39. New Year's Eve (2011)
    40. Dark Tide (2012)
    41. Cloud Atlas (2012)
    42. Movie 43 (2013)
    43. The Call (2013)
    44. X-Men: Days of Future Past (2014)
    45. Extant (2014- )
    46. Kidnap (2017)
    Izmenjeno od: katamaniak; 29.08.2019 u 17:20.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:05.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1