+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.122
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.034
    Pohvaljen 12.529 puta u 3.020 postova
    Moć reputacije
    337

    Radoslav Ognjenovic / Radoslav Ognjenović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Radoslav Ognjenovic / Radoslav Ognjenović

    IMDb



    Radoslav Ognjenović rođen je 15. marta 1956. godine u Zemunu i srpski je režiser i pisac. Radoslav Ognjenović diplomirao je početkom 1980-ih godina filmsku i televizijsku režiju na Fakultetu Dramskih umetnosti u Beogradu, kod profesora Vladana Brace Slijepčevića i Mila Đukanovića. Na Televiziji Beograd proveo je oko 12 godina, režirajući preko šezdeset dokumentarnih emisija i filmova u raznim redakcijama. Režirao je i dokumentarne filmove za nezavisne filmske producentske kuće u Beogradu, kao što su Avala film, Zastava film i Centar filmskih radnih zajednica. Dokumentarni filmovi g. Ognjenovića su učestvovali na festivalima u Beogradu, Strazburu, Londonu, Kembridžu i Rejkjaviku.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. U srcu moje plavuse (1984)
    2. Mec kandidata (1988)
    3. Ljudi govore (1988– )
    4. Ranko i snezana (1990)
    5. Hilda Dajc (1992)

    Izmenjeno od: Shane; 30.04.2018 u 20:22.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 03:36.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1