+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor Shane avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    12.441
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    5.381
    Pohvaljen 43.445 puta u 9.264 postova
    Moć reputacije
    1266

    Élodie Bouchez / Elodie Bouchez

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Élodie Bouchez / Elodie Bouchez

    IMDb



    Élodie Bouchez-Bangalter (rodena 5.4.1973. godine) je francuska glumica. U SAD - je najpoznatija po njenoj ulozi kao Renée Rienne u 5 - oj i poslednjoj sezoni u TV seriji "Alias". Takođe je poznata po ulozi Maïté Alvarez u filmu Wild Reeds (Divlja brda (1994)). Bouchez je najpoznatija po osvajanju César nagrade za glumicu u usponu za svoju ulogu u filmu Wild Reeds (1994) od režisera André Téchiné, i po osvajanju nagrade za najbolju glumicu za film "La Vie rêvée des anges" 1998. godine na filmskom festivalu u Kanu.

    U jesen 2005, pridruzila se postavi američke TV serije "Alias" u 5 - oj i poslednjoj sezoni. Igrala je Renée Rienne, ubicu koja nezvanično radi za CIA - u, u diviziji za tajne operacije. Iako se često smatrala za jednog od glavnih likova u seriji, ona se pojavljuje u samo par epizoda, jer je njen lik nesto poput "tajnog oružja". Élodie je takođe gostovala u seriji "The L word", gde igra Claude, francuskog pisca koji srece Dženi na putu za Kanadu.

    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Les compagnons de l'aventure (1989– )
    2. Stan the Flasher (1990)
    3. Le cahier volé (1993)
    4. Tous les garçons (1992)
    5. Tango (1993)
    6. La lettre inachevée (1993)
    7. Extrême limite (1994–1999)
    8. 3000 scénarios contre un virus (1994- )
    9. Les Cordier, juge et flic (1992-2005)
    10. Les brouches (1994)
    11. Le péril jeune / Good Old Daze (1994)
    12. Les roseaux sauvages / Wild Reeds (1994)
    13. Tous les garçons et les filles de leur âge... (1993- )
    14. Les mots de l'amour (1994)
    15. Le plus bel âge... / Those Were the Days (1995)
    16. Mademoiselle Personne (1996)
    17. Clubbed to Death (Lola) (1996)
    18. À toute vitesse / Full Speed (1996)
    19. The Proprietor (1996)
    20. La divine poursuite (1997)
    21. Le ciel est à nous / Shooting Stars (1997)
    22. Flammen im Paradies (1997)
    23. Les fantômes du samedi soir (1997)
    24. C'est Noël déjà (1997)
    25. La vie rêvée des anges / The Dreamlife of Angels (1998)
    26. Zonzon (1998)
    27. Louise (Take 2) (1998)
    28. J'aimerais pas crever un dimanche / Don't Let Me Die on a Sunday (1998)
    29. Les kidnappeurs (1998)
    30. Je veux descendre (1998)
    31. Lovers (1999)
    32. Premières neiges (1999)
    33. Meurtre d'une petite grue (1999)
    34. La faute à Voltaire / Poetical Refugee (2000)
    35. Too Much Flesh (2000)
    36. CQ (2001)
    37. The Beatnicks (2001)
    38. Le petit poucet (2001)
    39. Being Light (2001)
    40. La merveilleuse odyssée de l'idiot Toboggan (2002)
    41. La guerre à Paris / The War in Paris (2002)
    42. Dreams of Trespass (2002)
    43. Le pacte du silence (2003)
    44. Stormy Weather (2003)
    45. À quoi ça sert de voter écolo? (2004)
    46. America Brown (2004)
    47. Toi, vieux (2004)
    48. Shooting Vegetarians (2005)
    49. Brice de Nice / The Brice Man (2005)
    50. Sorry, Haters (2005)
    51. Alias (2001-2006)
    52. The L Word (2004-2009)
    53. Ma place au soleil (2007)
    54. Héros (2007)
    55. Après lui / After Him (2007)
    56. Tel père telle fille / Teen Spirit (2007)
    57. Je déteste les enfants des autres / I Hate My Best Friends' Kids (2007)
    58. Seuls Two (2008)
    59. Douce France / Sweet France (2009- )
    60. Driving Elodie (2009)
    61. The Imperialists Are Still Alive! (2010)
    62. Happy Few / Four Lovers (2010)
    63. In Memory of the Days to Come (2010)
    64. Anna et Jérôme (2012)
    65. She Said, She Said (2013)
    66. Tour De Force (2013)
    67. Juliette (2013)
    68. Le débarquement (2013- )
    69. Réalité / Reality (2014)
    70. GHB: To Be or Not to Be (2014)
    71. Hard Drive (2015)
    72. Hibou (2016)
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 15.03.2016 u 11:04.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 10:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1