+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Snjezana Tribuson / Snježana Tribuson

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Snjezana Tribuson / Snježana Tribuson

    IMDb



    Snježana Tribuson, rođena u Bjelovaru 08. februara 1957. godine, hrvatski je reditelj, scenarista i glumica.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Svjetski rekord (1981)
    2. Zeljezni krevet (1982)
    3. Kako prezivjeti do prvog (1986)
    4. Terevenka (1987)
    5. Bez treceg (1988)
    6. Lude gljive (1990)
    7. Mor (1991)
    8. Najmanji grad na svijetu (1993)
    9. Mrtva tocka (1995)
    10. Prepoznavanje (1996)
    11. Tri muskarca Melite Zganjer (1998)
    12. Crna kronika ili dan zena (2000)
    13. Ne dao Bog veceg zla (2002)
    14. Pod vedrim nebom (2005)
    15. Odmori se, zasluzio si: Christmas Special (2005)
    16. Odmori se, zasluzio si (2006– )
    17. Tri ljubavne price (2007)
    18. Sve najbolje (2016)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:30.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 08:10.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1