+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Fast Serbia V2 Caffe gardoim avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    9.043
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    15.620
    Pohvaljen 83.138 puta u 10.686 postova
    Moć reputacije
    932

    Vin Diesel / Vin Dizel

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Vin Diesel / Vin Dizel

    IMDb



    Vin Diesel (New York, 18. jula 1967.) rođen kao Mark Sinclair Vincent američki je filmski glumac, scenarista, reditelj i producent. Najpoznatiji je kao zvezda akcionih filmova, kao što su Planeta tame, Brzi i žestoki te xXx.

    Vlasnik je producentskih kompanija "One Race Films", "Tigon Studios" i "Racetrack Records".

    Odrastao je u New Yorku u porodici majke psihologa i astrologa i očuha teatrologa. Glumom se počeo baviti još kao tinejdžer, a prvi ozbiljniji debut imao je filmom "Multi Facial" iz 1995. godine, koji mu je kasnije doneo ulogu u filmu Stevena Spielberga "Spašavanje vojnika Ryana" (1998).

    Godine 2000. ostvario je glavnu ulogu u naučno-fantastičnom filmu "Planeta tame" koji mu je osigurao status filmske zvezde.


    Wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Awakenings (1990)
    2. Multi-Facial (1995)
    3. Strays (1997)
    4. Saving Private Ryan (1998)
    5. The Iron Giant (1999)
    6. Into Pitch Black / The Chronicles of Riddick: Into Pitch Black (2000)
    7. Boiler Room (2000)
    8. Pitch Black (2000)
    9. The Fast and the Furious (2001)
    10. Knockaround Guys (2001)
    11. xXx (2002)
    12. A Man Apart (2003)
    13. The Chronicles of Riddick (2004)
    14. The Chronicles of Riddick: Dark Fury (2004)
    15. GameStar: Die Redaktion (2004–2013)
    16. The Pacifier (2005)
    17. Find Me Guilty (2006)
    18. The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
    19. Babylon A.D. (2008)
    20. Fast & Furious (2009)
    21. Los Bandoleros (2009)
    22. Fast Five (2011)
    23. Furious 6 / Fast & Furious 6 (2013)
    24. Riddick: Blindsided (2013)
    25. Riddick (2013)
    26. Guardians of the Galaxy (2014)
    27. Furious Seven / Furious 7 (2015)
    28. Fast & Furious: Supercharged (2015)
    29. The Last Witch Hunter (2015)
    30. Billy Lynn's Long Halftime Walk (2016)
    31. xXx: The Return of Xander Cage (2017)
    32. Fast 8 (2017)
    33. Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
    34. Fast & Furious 9 (2020)
    35. Fast & Furious 10 (2021)
    Izmenjeno od: Shane; 22.10.2018 u 22:36.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora gardoim:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 20:12.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1