+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.018
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Mihailo Vukobratovic / Mihajlo Vukobratović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Mihailo Vukobratovic / Mihajlo Vukobratović

    IMDb



    Mihailo Vukobratović, rođen 1952. godine u Beogradu, je poznati srpski režiser TV serija i igranih filmova. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na odseku za filmsku i TV režiju. Režirao je mnoge od velikih naslova domaće kinematografije i radio sa najpopularnijim scenaristima. Istakao se kao koreditelj na 56 epizoda i kao reditelj na 34 epizode, domaće serie Bolji Život. Mihailo Vukobratović živi i radi u Beogradu. Ostvarenja: Stižu dolari, Porodično blago, Srećni Ljudi, Policajac sa Petlovog Brda, Otvorena Vrata, Nije Lako sa muškarcima, Bolji život i dr.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Imenjaci (1983– )
    2. Siluete (1984–1988)
    3. Nije lako sa muskarcima (1985)
    4. Bolji zivot: Novogodisnji special (1987)
    5. Novogodisnja prica (1988)
    6. Bolji zivot (1989)
    7. Srpska rapsodija (1990)
    8. Bolji zivot (1987–1991)
    9. Policajac sa Petlovog brda (1992)
    10. Juris na skupstinu (1992)
    11. Policajac sa Petlovog Brda (1993– )
    12. Novogodisnja prica (1994)
    13. Otvorena vrata (1994– )
    14. Kontras (1996)
    15. Porodicno blago (1998–2002)
    16. Novogodisnji program (2003)
    17. Stizu dolari (2004– )
    18. Ono nase sto nekad bejase (2007– )
    19. Bela ladja (2006– )
    20. Otvorena vrata 2 (2013– )

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:36.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:47.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1