+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.012
    Pohvaljen 12.514 puta u 3.017 postova
    Moć reputacije
    336

    Branko Baletic / Branko Baletić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Branko Baletic / Branko Baletić

    IMDb



    Reditelj Branko Baletić je odrastao, studirao i režirao u Beogradu. Publici je poznat po filmovima „Uvek spremne žene“ (1987), „Balkan ekspres“ (1983) i „Sok od šljiva“ (1981).

    Režirao je i prvu epizodu kultne serije „Otvorena vrata“ (1995). Od 1986. do 1990. godine bio generalni direktor Avala filma u Beogradu, predavao je filmsku režiju u Beogradu i Cetinju, a bio je i kolumnista nedeljnika „Vreme“. Trenutno živi u Podgorici gde obavlja dužnost direktora Crnogorske kinoteke.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Laka lova (1969)
    2. Drzi bure vodu dok majstori odu (1969– )
    3. Sok od sljiva (1981)
    4. Balkan ekspres (1983)
    5. Balkan ekspres (1984– )
    6. Uvek spremne zene (1987)
    7. Otvorena vrata (1994– )
    8. Srecna mi nova godina (2002)
    9. Lokalni vampir (2011)

    Izmenjeno od: Shane; 22.04.2018 u 21:04.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:40.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1