+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.199
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.348
    Pohvaljen 13.027 puta u 3.104 postova
    Moć reputacije
    344

    Toma Janic / Toma Janić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Toma Janic / Toma Janić

    IMDb



    Svetomir Toma Janić, rođen 15. marta 1922. godine u Beogradu, bio je poznati srpski režiser.

    Umro je 4. marta 1984. godine u Sarajevu u 61. godini.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Odgovor naroda (1949)
    2. Bitka na Neretvi (1951)
    3. Hoo - Ruk (1954)
    4. Vatre u Mocvari (1954)
    5. Bijeli ugriz (1957)
    6. Tek je pocelo (1957)
    7. Crni biseri (1958)
    8. Sutjeska (1959)
    9. Svojim snagama (1961)
    10. Parce plavog neba (1961)
    11. Rana jesen (1962)
    12. 10 April 1963 (1963)
    13. Jedan vijek je prosao (1964)
    14. Glasam za ljubav (1965)
    15. Glineni golub (1966)

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 21:00.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora Мрвица:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:49.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1