+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 435 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Marisa Tomei / Marisa Tomej

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Marisa Tomei / Marisa Tomej

    IMDb



    Marisa Tomei, rođena 4. decembra 1964. godine u u Brooklynu, New Yorku, američka je filmska, pozorišna i televizijska glumica.

    Nakon srednje škole i prve godine studija na fakultetu u Bostonu, Marisa je prekinula školovanje kako bi se pojavila u TV sapunici "As the World Turns", a posle i u humorističkoj seriji "A Different World".

    Prva značajnija filmska uloga Marisi je bila u filmu Moj rođak Vinny ("My Cousin Vinny") iz 1992. godine, gde je glumela zajedno s Joeom Pescijem. Uloga joj je donela Oscara za najbolju žensku sporednu ulogu. Romantična komedija "Samo ti" iz 1994. godine bila je jedna od njenih zapaženijih uloga, a na snimanju je počela romantičnu vezu s kolegom Robertom Downeyjem. U filmu "Dobrodošli u Sarajevo" iz 1997. godine, glumela je zajedno s Woodyjem Harrelsonom i Goranom Višnjićem. Marisa Tomei je imala zapažene uloge i u popularnim TV-serijama "Seinfeld" i "Vatreni momci".

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. The Toxic Avenger (1984)
    2. The Flamingo Kid (1984)
    3. As the World Turns (1956–2010)
    4. Playing for Keeps (1986)
    5. ABC Afterschool Specials (1972–1997)
    6. Leg Work (1987– )
    7. A Different World (1987–1993)
    8. Parker Kane (1990)
    9. Oscar (1991)
    10. Zandalee (1991)
    11. My Cousin Vinny (1992)
    12. Equinox (1992)
    13. Chaplin (1992)
    14. Untamed Heart (1993)
    15. The Paper (1994)
    16. Only You (1994)
    17. The Perez Family (1995)
    18. Four Rooms (1995)
    19. Unhook the Stars (1996)
    20. A Brother's Kiss (1997)
    21. Welcome to Sarajevo (1997)
    22. My Own Country (1998)
    23. Since You've Been Gone (1998)
    24. Only Love (1998)
    25. Slums of Beverly Hills (1998)
    26. Dirk and Betty (2000)
    27. Happy Accidents (2000)
    28. The Watcher (2000)
    29. King of the Jungle (2000)
    30. What Women Want (2000)
    31. In the Bedroom (2001)
    32. Someone Like You... (2001)
    33. Jenifer (2001)
    34. Just a Kiss (2002)
    35. The Guru (2002)
    36. The Wild Thornberrys Movie (2002)
    37. The Simpsons (1989– )
    38. Anger Management (2003)
    39. Game Over (2004– )
    40. Alfie (2004)
    41. Marilyn Hotchkiss' Ballroom Dancing & Charm School (2005)
    42. Loverboy (2005)
    43. Factotum (2005)
    44. Danika (2006)
    45. Rescue Me (2004–2011)
    46. Grace Is Gone (2007)
    47. Wild Hogs (2007)
    48. Before the Devil Knows You're Dead (2007)
    49. The Rich Inner Life of Penelope Cloud (2007)
    50. War, Inc. (2008)
    51. The Wrestler (2008)
    52. Amsterdam (2009)
    53. Cyrus (2010)
    54. Salvation Boulevard (2011)
    55. The Lincoln Lawyer (2011)
    56. Crazy, Stupid, Love. (2011)
    57. The Ides of March (2011)
    58. Inescapable (2012)
    59. Parental Guidance (2012)
    60. She Said, She Said (2013)
    61. Love Is Strange (2014)
    62. Loitering with Intent (2014)
    63. The Rewrite (2014)
    64. Spare Parts (2015)
    65. Trainwreck (2015)
    66. Love the Coopers (2015)
    67. The Big Short (2015)
    68. Empire (2015– )
    69. Lemonade
    70. Behold My Heart (2016)
    71. Captain America: Civil War (2016)
    72. Untitled Spider-Man Reboot (2017)
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 13.08.2018 u 17:22.

  2. Sledeći član je izrazio svoju zahvalnost na ovom postu i time podržao autora lisani:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 14:52.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1