+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.012
    Pohvaljen 12.515 puta u 3.017 postova
    Moć reputacije
    336

    Velimir Stojanovic / Velimir Stojanović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Velimir Stojanovic / Velimir Stojanović

    IMDb



    Velimir Stojanović, rođen u Prištini 17. oktobra 1921. godine, umro u Beogradu 25. avgusta 1959. godine, srpski je reditelj. Otac je reditelja Gorčina Stojanovića.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Iz naseg pomorstva (1950)
    2. Da nas niko ne iznenadi (1951)
    3. Prica sa Vlasine (1951)
    4. U slavu Njegosa (1951)
    5. Njegos (1951)
    6. Trinaesti juli (1952)
    7. Mrtvi grad (1952)
    8. Djelo Tripa Kokoljica (1952)
    9. Bar (1953)
    10. Zatocenici mrijet naviknuti (1953)
    11. Jovan Jovanovic-Zmaj (1954)
    12. Utkani tokovi (1954)
    13. Za zivot (1954)
    14. U odbojima sunca (1954)
    15. San nad bezdnom (1954)
    16. Pjesme o suznju (1954)
    17. Nasa tamnovanja (1954)
    18. Lazni car (1955)
    19. Zle pare (1956)
    20. Cetiri kilometra na sat (1958)
    21. Campo Mamula (1959)

    Izmenjeno od: Shane; 03.05.2018 u 21:11.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:50.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1