+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.199
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.348
    Pohvaljen 13.030 puta u 3.104 postova
    Moć reputacije
    344

    Kosta Djordjevic / Kosta Đorđević

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Kosta Djordjevic / Kosta Đorđević

    IMDb



    Kosta Đorđević, srpski režiser, debitovao filmom S/kidanje, rođen je 1981. godine u Beogradu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Aurora (2002)
    2. Do poslednjeg kolokvijuma (2002)
    3. Ulicni hodac (2004)
    4. Djacka istorija srpskog filma (2004)
    5. U prolazu (2009)
    6. S/Kidanje (2013)
    7. Titova soba tajni (2014–2015)
    8. Ruske kape (2015)
    9. Senke nad Balkanom (2017– )
    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 18:50.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:36.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1