+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Biblioteka tasana avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    513
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    3.283
    Pohvaljen 2.944 puta u 1.084 postova
    Moć reputacije
    64

    Patrick Dempsey / Patrik Dempsi

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Patrick Dempsey / Patrik Dempsi

    IMDb



    Patrick Dempsey, rođen 13. januara 1966. godine u Lewistonu, Maine, američki je glumac i vozač utrka. Rođen je kao najmlađi od troje dece. Majka mu je bila sekretarica u srednjoj školi. Obrazovao se u nekoliko institucija. Ima irske krvi. Bio je dobar žongler i skijaš, postigavši velike uspehe na nacionalnom nivou. Kasnije ga je zainteresovala gluma, a prve uspehe donelo mu je pozorište. Dospeo je i do Los Angelesa. Do sada je ostvario 50-tak uloga, a najviše slave donijela mu je serija "Uvod u anatomiju", gde glumi neurohirurga Dr. Dereka Sheparda. Partnerke su mu bile glumice Hilary Swank, Reese Witherspoon, Kirstie Alley, Michelle Monahan i mnoge druge.

    Patricku je dijagnostikovana disleksija u 12. godini. Zbog toga mora naučiti sav tekst, da bi mogao nastupiti. Ženio se dva puta, ima troje dece, ćerku i sinove blizance. Majci mu je dijagnostikovan rak jajnika, od kojeg se dva puta lečila. Zbog toga je osnovao centar za pomoć obolelima u rodnom gradu. Aktivan je u humanitarnim akcijama.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Heaven Help Us (1985)
    2. The Stuff (1985)
    3. Disneyland (1954–1992)
    4. Fast Times (1986– )
    5. Meatballs III: Summer Job (1986)
    6. In the Mood (1987)
    7. Can't Buy Me Love (1987)
    8. In a Shallow Grave (1988)
    9. Some Girls (1988)
    10. Loverboy (1989)
    11. Happy Together (1989)
    12. The Super Mario Bros. Super Show! (1989– )
    13. Coupe de Ville (1990)
    14. Run (1991)
    15. The General Motors Playwrights Theater (1991–1993)
    16. Mobsters (1991)
    17. Face the Music (1993)
    18. Bank Robber (1993)
    19. J.F.K.: Reckless Youth (1993)
    20. For Better and for Worse (1993)
    21. With Honors (1994)
    22. Outbreak (1995)
    23. Bloodknot (1995)
    24. The Right to Remain Silent (1996)
    25. A Season in Purgatory (1996)
    26. 20,000 Leagues Under the Sea (1997)
    27. Hugo Pool (1997)
    28. The Player (1997)
    29. Odd Jobs (1997)
    30. The Escape (1998)
    31. Denial (1998)
    32. The Treat (1998)
    33. Crime and Punishment (1998)
    34. There's No Fish Food in Heaven (1998)
    35. Jeremiah (1998)
    36. Ava's Magical Adventure (1998)
    37. Me and Will (1999)
    38. Scream 3 (2000)
    39. Will & Grace (1998–2006)
    40. Blonde (2001– )
    41. Chestnut Hill (2001)
    42. Corsairs (2002)
    43. Rebellion (2002)
    44. Once and Again (1999–2002)
    45. The Emperor's Club (2002)
    46. Sweet Home Alabama (2002)
    47. About a Boy (2003)
    48. Lucky 7 (2003)
    49. Karen Sisco (2003–2004)
    50. Iron Jawed Angels (2004)
    51. The Practice (1997–2004)
    52. Shade (2006)
    53. Brother Bear 2 (2006)
    54. Freedom Writers (2007)
    55. Enchanted (2007)
    56. Made of Honor (2008)
    57. Valentine's Day (2010)
    58. Flypaper (2011)
    59. Transformers: Dark of the Moon (2011)
    60. Private Practice (2007–2013)
    61. Grey's Anatomy (2005– )
    62. Bridget Jones's Baby / Bridget Jones 3 (2016)
    Izmenjeno od: Tikilimikili; 09.06.2018 u 20:47.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 04:45.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1