+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.012
    Pohvaljen 12.514 puta u 3.017 postova
    Moć reputacije
    336

    Milan Zivkovic / Milan Živković

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Milan Zivkovic / Milan Živković

    IMDb



    Milan Živković, rođen u Beogradu 31. marta 1948. godine, srpski je režiser.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Crna Marija (1986)
    2. Tesna koza 2 (1987)
    3. Drugi covek (1988)
    4. Tesna koza 4 (1991)
    5. The Better Days Are Coming (1993)
    6. Bice bolje (1994)
    7. Concealed Weapon (1994)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 20:48.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 13:26.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1