+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.192
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.335
    Pohvaljen 13.009 puta u 3.097 postova
    Moć reputacije
    344

    Srdan Golubovic / Srdan Golubović

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Srdan Golubovic / Srdan Golubović

    IMDb



    Srdan Golubović, rođen je 24. avgusta 1972. godine u Beogradu, tadašnja SFRJ, današnja Srbija, srpski je režiser.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. S one strane nemira (1993)
    2. Trojka (1994)
    3. Paket aranzman (1995)
    4. Apsolutnih sto (2001)
    5. Klopka (2007)
    6. Krugovi (2013)

    Izmenjeno od: Shane; 02.05.2018 u 22:32.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 06:55.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1