+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Biblioteka tasana avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    513
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    3.283
    Pohvaljen 2.944 puta u 1.084 postova
    Moć reputacije
    64

    Tom Hardy / Tom Hardi

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Tom Hardy / Tom Hardi

    IMDb



    Edward Thomas "Tom" Hardy (rođen 15. 09. 1977.) je britanski filmski glumac. Poznat je po svojim ulogama u filmovima Pad crnog jastreba, RocknRolla, Bronson, Početak, Ratnik i Dečko, dama, kralj, špijun. Također je utjelovio zločinca Banea u filmu Vitez tame: Povratak, posljednjem filmu trilogije o Batmanu.

    Hardy je, kao jedino dijete, rođen u Hammersmithu, predgrađu Londona. Njegova majka, Anne (rođena Barrett), je umjetnica i slikarica čija je obitelj bila irskog podrijetla, a otac, Edward "Chips" Hardy, je pisac komedija i reklama. Hardy je pohađao dvije privatne škole, Reed's School i Tower House School, te Richmond Drama School, a kasnije je išao i u Drama Centre London. Svoju karijeru je započeo ratnom dramom, dobivši ulogu americkog vojnika Johna Janoveca u nagrađivanoj HBO i BBC miniseriji Band of Brothers. Filmski privijenac je imao u ratnom trileru Pad crnog jastreba kojeg je režirao Ridley Scott.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Band of Brothers (2001)
    2. Black Hawk Down (2001)
    3. Simon: An English Legionnaire (2002)
    4. Star Trek: Nemesis (2002)
    5. The Reckoning (2002)
    6. Dot the I (2003)
    7. LD 50 Lethal Dose (2003)
    8. EMR (2004)
    9. Layer Cake (2004)
    10. Colditz (2005– )
    11. Gideon's Daughter (2005)
    12. Batter Up (2005)
    13. Sweeney Todd (2006)
    14. The Virgin Queen (2005– )
    15. Minotaur (2006)
    16. A for Andromeda (2006)
    17. Marie Antoinette (2006)
    18. Scenes of a Sexual Nature (2006)
    19. Flood (2007)
    20. Cape Wrath (2007– )
    21. w Delta z (2007)
    22. Stuart: A Life Backwards (2007)
    23. The Inheritance (2007)
    24. Oliver Twist (2007– )
    25. Sucker Punch (2008)
    26. RocknRolla (2008)
    27. Bronson (2008)
    28. Thick as Thieves (2009)
    29. Wuthering Heights (2009– )
    30. The Take (2009– )
    31. Perfect (2009)
    32. Inception (2010)
    33. Sergeant Slaughter, My Big Brother (2011)
    34. Tinker Tailor Soldier Spy (2011)
    35. Warrior (2011)
    36. This Means War (2012)
    37. Lawless (2012)
    38. The Dark Knight Rises (2012)
    39. Locke (2013)
    40. The Drop (2014)
    41. Peaky Blinders (2013– )
    42. Child 44 (2015)
    43. Mad Max: Fury Road (2015)
    44. London Road (2015)
    45. Legend (2015)
    46. The Revenant (2015)
    47. Dunkirk (2017)
    48. Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi / Star Wars: The Last Jedi (2017)
    49. Peaky Blinders (2013– )
    50. Sticky (2017– )
    51. Taboo (2017– )
    52. War Party
    53. Mad Max: The Wasteland
    54. Venom (2018)
    Izmenjeno od: Shane; 09.09.2018 u 13:43.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 16:28.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1