+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Forum admin Мрвица avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Lokacija
    fastserbia.com
    Postovi
    3.118
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    13.012
    Pohvaljen 12.520 puta u 3.018 postova
    Moć reputacije
    336

    Miroslav Mandic / Miroslav Mandić

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Miroslav Mandic / Miroslav Mandić

    IMDb



    Miroslav Mandić je diplomirao scenarij i filmsku režiju na Columbia University u Njujorku. Njegov kratki film Brak radnika osvojio je Grand Prix Zlatni zmaj na međunarodnom festivalu u Krakovu (1985). Cjelovečernji igrani film Život radnika osvojio je Grand Prix na festivalu evropskog filma Strasbourg 1988. Top lista nadrealista, čiji je bio scenarista, bila je najgledanija TV serija u ex-Jugoslaviji. U periodu 1995.-2002. režirao je brojne dokumentarce za Češku televiziju. Njegov cjelovečernji dokumentarni film Ljubav na granici dobio je Zlatni Pečat za najbolji dokumentarni film na IFF Minhen i Nagradu za ljudska prava na Sarajevo Film Festivalu.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Top lista nadrealista (1984–1991)
    2. Brak radnika (1985)
    3. Zivot radnika (1987)
    4. Ljubav na granici (2005)
    5. Searching for Johnny (2009)
    6. Adria Blues (2013)

    Izmenjeno od: Shane; 29.04.2018 u 21:41.


Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 07:52.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1