+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor lisani avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    595
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    8
    Pohvaljen 435 puta u 278 postova
    Moć reputacije
    70

    Johnny Depp / Džoni Dep

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Johnny Depp / Džoni Dep

    IMDb



    Džoni Dep rođen 9. juna 1963. godine u Ovensberou u Kentakiju, je američki filmski glumac.

    Džoni Dep potiče iz prosječne američke porodice, od oca inžinjera i majke konobarice. Porodica Džonija Depa ima veoma zanimljivo porijeklo, tj. imaju krvi Čiroki Indijanaca, Nijemaca, Francuza i Iraca. Odrastao je sa bratom i sestrom u malom gradići u Kentakiju, gdje je najviše vremena trošio sa svojim djedom, koji umire kada je Džoni imao sedam godina i to ga ostavlja veoma tužnim. NJegova porodica se posle toga seli na Floridu, mada ni tu se ne zadržavaju puni jer stalno mijenjaju gradove i države stanovanja. Sa petnaest godina postaje problematičan, iskušava droge, postaje loš u školi koju uskoro napušta i osniva muzički bend. Dobija i prvu ulogu u filmu Strava u ulici Brestova, međutim posle slabog uspjeha istog, vraća se u školu i uspješno je privodi kraju. Prvi uspjeh bilježi sa serijom 21 Jump Street, postaje popularan i dobija prve ponude za kvalitetnije filmove. Sa filmom Don Huan de Marko postaje prava holivudska zvijezda i njegova karijera kreće strahovitim usponom.

    2003. godine nominovan je za oskara za film Pirati sa Kariba: Prokletstvo Crnog bisera, mada svoju najbolju ulogu je odigrao u filmu U potrazi za Nedođijom, gdje mu je partnerka bila Kejt Vinslet, u kojem je glumio engleskog pisca DŽejmsa Berija (autora Petra Pana).
    Otac je dvoje djece.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. A Nightmare on Elm Street (1984)
    2. Dummies (1985)
    3. Private Resort (1985)
    4. Lady Blue (1985–1986)
    5. R.P.G. (1986)
    6. Slow Burn (1986)
    7. Platoon (1986)
    8. Hotel (1983–1988)
    9. R.P.G. II (1988)
    10. Cry-Baby (1990)
    11. 21 Jump Street (1987–1991)
    12. Edward Scissorhands (1990)
    13. Freddy's Dead: The Final Nightmare (1991)
    14. Arizona Dream (1992)
    15. Benny & Joon (1993)
    16. What's Eating Gilbert Grape (1993)
    17. Ed Wood (1994)
    18. Don Juan DeMarco (1994)
    19. Dead Man (1995)
    20. Nick of Time (1995)
    21. Donnie Brasco (1997)
    22. The Brave (1997)
    23. Fear and Loathing in Las Vegas (1998)
    24. The Vicar of Dibley (1994–2007)
    25. The Ninth Gate (1999)
    26. The Astronaut's Wife (1999)
    27. Sleepy Hollow (1999)
    28. The Man Who Cried (2000)
    29. Before Night Falls (2000)
    30. Chocolat (2000)
    31. The Fast Show (1994–2000)
    32. Blow (2001)
    33. From Hell (2001)
    34. Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)
    35. Once Upon a Time in Mexico (2003)
    36. Blooper Reel (2003)
    37. Secret Window (2004)
    38. King of the Hill (1997–2010)
    39. Ils se marièrent et eurent beaucoup d'enfants (2004)
    40. Finding Neverland (2004)
    41. The Libertine (2004)
    42. Charlie and the Chocolate Factory (2005)
    43. Corpse Bride (2005)
    44. Pirates of the Caribbean: The Legend of Jack Sparrow (2006)
    45. Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006)
    46. Bloopers of the Caribbean (2006)
    47. Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)
    48. Bloopers of the Caribbean (2007)
    49. Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007)
    50. SpongeBob SquarePants (1999– )
    51. The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
    52. Public Enemies (2009)
    53. Alice in Wonderland (2010)
    54. The Tourist (2010)
    55. Rango (2011)
    56. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)
    57. Lego Pirates of the Caribbean: The Video Game (2011)
    58. The Rum Diary (2011)
    59. Jack and Jill (2011)
    60. Life's Too Short (2011–2013)
    61. 21 Jump Street (2012)
    62. Dark Shadows (2012)
    63. Paul McCartney: My Valentine (2012)
    64. Family Guy (1999– )
    65. The Lone Ranger (2013)
    66. Lucky Them (2013)
    67. Transcendence (2014)
    68. Tusk (2014)
    69. Into the Woods (2014)
    70. Mortdecai (2015)
    71. Black Mass (2015)
    72. Yoga Hosers (2016)
    73. Donald Trump's The Art of the Deal: The Movie (2016)
    74. Alice Through the Looking Glass (2016)
    75. Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)
    76. The Black Ghiandola (2017)
    77. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
    78. Marilyn Manson: Say10 (2017)
    79. Murder on the Orient Express (2017)
    80. Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes (2018)
    81. London Fields (2018)
    82. Richard Says Goodbye (2018)
    83. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018)
    84. LAbyrinth
    85. The Invisible Man
    Izmenjeno od: katamaniak; 26.04.2019 u 21:57.

  2. Sledeća 3 člana su izrazila svoju zahvalnost na ovom postu i time podržali autora lisani:



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 09:51.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1