+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.452 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Hazal Kaya / Hazal Kaja

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Hazal Kaya / Hazal Kaja

    IMDb



    Lelya Hazal Kaya (Gaziantep, Turska, 1. oktobar 1990.) je turska glumica.
    Hazal je pohađala osnovnu i srednju školu u Gaziantepu. Ondje je, također, učila talijanski jezik u talijanskom liceju. Diplomirala je na Information Management University of Performing Arts na sveučilištu Bilgi, ali se ipak odlučila još školovati. Prvu je ulogu imala u filmu Tajna kamena, u kojem je tumačila Bengü. Ipak, njena najznačajnija uloga bila je Nihal Ziyagil u turskoj seriji Strasti Orijenta, gdje je glumila s mnogim turskim poznatim zvijezdama kao što su Beren Saat i Kıvanç Tatlıtuğ.
    Jos vecu slavu stekla je u seriji Djevojka imena Feriha, zajedno sa glumcem Çagatay Ulusoy.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Acemi cadi (2006–2007)
    2. Genco (2007– )
    3. Sila (2006– )
    4. Ask-i Memnu (2008–2011)
    5. Çalgi Çengi (2011)
    6. Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010–2013)
    7. Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm (2011)
    8. Ay büyürken uyuyamam (2011)
    9. Bu Son Olsun (2012)
    10. Adini Feriha Koydum (2011– )
    11. Son Yaz - Balkanlar 1912 (2012– )
    12. A.S.K. (2013– )
    13. Mavi Dalga (2013)
    14. Itirazim Var (2014)
    15. Maral: En güzel Hikayem (2015– )
    16. Kirik Kalpler Bankasi

    Izmenjeno od: Shane; 24.04.2018 u 18:31.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 11:18.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1