+ Odgovori
Rezultati 1 do 1 od 1






  1. #1
    Filmski sektor željko avatar
    Datum registracije
    24.12.2012
    Postovi
    5.771
    Sviđanja / Nesviđanja
    Zahvali
    310
    Pohvaljen 49.400 puta u 4.405 postova
    Moć reputacije
    599

    Özgü Namal / Ozgu Namal

    Svet filma (Synopsis & Filmografija)
    Özgü Namal / Ozgu Namal

    IMDb



    Ozgu Namal rodjena je 28 decembra 1978 godine. Zivi u Istanbulu i diplomirala je na Istanbulskom univerzitetu, drzavnom konzervatorijumu pozorista. U slobodno vreme bavi se fotografisanjem, jer je to njen veliki hobi. Trenutno radi na snimanju nove serije “Merhamet”. Serija je rađena prema romanu Kahperengi. Ozgu u seriji tumači lik Narin, mladu devojku koja napušta i porodicu i dečka i odlaziu Istanbul.

    wikipedia
    Svet filma (Synopsis & Filmografija)


    Filmografija:

    1. Affet bizi hocam (1998– )
    2. Ikinci Bahar (1999–2001)
    3. Yeditepe Istanbul (2001–2002)
    4. Besibiryerde (2002– )
    5. Sir çocuklari (2002)
    6. Havada bulut (2003)
    7. Büyü (2004)
    8. Kurtlar Vadisi (2003–2005)
    9. Anlat Istanbul (2005)
    10. Organize Isler (2005)
    11. Bebegim (2006)
    12. Beynelmilel (2006)
    13. Polis (2007)
    14. Mutluluk (2007)
    15. O... Çocuklari (2008)
    16. Günesin Oglu (2008)
    17. Incir çekirdegi (2009)
    18. Hanimin çiftligi (2009– )
    19. Merhamet (2013– )
    20. Bu Iste Bir Yalnizlik Var (2013)

    Izmenjeno od: Shane; 01.01.2016 u 20:55.
    Sve moje ripove možete prepoznati po nastavku ZEX. Ako postoji bilo koji problem u vezi mojih uploada ja bih Vas zamolio da me obavestite putem poruke.



Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Oznake za ovu temu

Ovlašćenja postavljanja

  • Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •  
Vreme je GMT +1. Trenutno je 21:55.
Pokreće vBulletin®
Autorsko pravo © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Sva prava zadržana.
Srpski vBulletin prevod: Nicky
Image resizer by SevenSkins

Forum Modifications By Marco Mamdouh

Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.1